In urma schimbarii anvelopelor din partea din fata m-am pricopsit cu un bataie in partea stanga-fata in momentele in care pun frana sau plec de pe loc si pe drum denivelat, mai exact cand se balanseaza masina.
Am incercat eu sa-mi dau seama de unde, dar nu ma pricep.. e clar totusi ca in momentul in care apas eu pe partea stanga-fata a masini.. se simte si la mana acea "pocnitura".
Am observat totusi ca atunci cand partea fata-stanga e apasata, intre capatul amortizorului (ala cu piulita din compartimentul motor) si caroserie se creeaza o distanta.. adic se ridica piulita, cu surubul pe care e prinsa si cu garnitura aia de cauciuc (tampon, sau ce o fi el) si ramane ceva distanta intre garnitura aia si caroserie.. e bine asa?
Daca masina "sta" normal pe roti si incerc sa misc cu mana capatul ala de amortizor, nu reusesc.
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Am incercat sa arat pe poza asta unde se "desparte" amortizorul de caroserie.. nu e poza reala de la masina mea..
Incerc sa aflu daca e bine ce se intampla, in speranta ca voi gasi cauza bataii/pocniturii.. si stiu.. nu trebuia sa-l las pe ala de la vulcanizare ce mi-a schimbat cauciucurile sa puna cric-ul sub brat..
Bratele, bucsele, capetele de bara, levierul de directie sunt schimbate cu vreo 1-2luni in urma..
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale idei pentru identificarea problemei.
Ultima modificare făcută de CMC la Joi 29 Nov, 2007 8:28 am