In urma schimbarii anvelopelor din partea din fata m-am pricopsit cu un bataie in partea stanga-fata in momentele in care pun frana sau plec de pe loc si pe drum denivelat, mai exact cand se balanseaza masina.
Am incercat eu sa-mi dau seama de unde, dar nu ma pricep.. e clar totusi ca in momentul in care apas eu pe partea stanga-fata a masini.. se simte si la mana acea "pocnitura".
Am observat totusi ca atunci cand partea fata-stanga e apasata, intre capatul amortizorului (ala cu piulita din compartimentul motor) si caroserie se creeaza o distanta.. adic se ridica piulita, cu surubul pe care e prinsa si cu garnitura aia de cauciuc (tampon, sau ce o fi el) si ramane ceva distanta intre garnitura aia si caroserie.. e bine asa?
Daca masina "sta" normal pe roti si incerc sa misc cu mana capatul ala de amortizor, nu reusesc.

Am incercat sa arat pe poza asta unde se "desparte" amortizorul de caroserie.. nu e poza reala de la masina mea..
Incerc sa aflu daca e bine ce se intampla, in speranta ca voi gasi cauza bataii/pocniturii.. si stiu.. nu trebuia sa-l las pe ala de la vulcanizare ce mi-a schimbat cauciucurile sa puna cric-ul sub brat..
Bratele, bucsele, capetele de bara, levierul de directie sunt schimbate cu vreo 1-2luni in urma..
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si eventuale idei pentru identificarea problemei.
Ultima modificare făcută de CMC la Joi 29 Nov, 2007 8:28 am