am urmatoarea problema:
deoarece filtru de particule m-a scos din minti in ultimul timp m-am hotarat sa il scot - cu resoftare.
toate bune si frumoase acum masina merge bine, trage, mi se are ca consuma mai mult ! (desi am inteles ca consumul ar fi trebuit sa scada)
dar ......... scoate fum. ma astepta sa scoata ceva fum, dar ce scot eu e total inacceptabil, practic imi este si frica sa accelerez.
la accerelare pur si simplu las in urma mea apocalipsa. scot un fum negru ca aproape nu mai vad nimic in spate.
prima intrebare: la masina din semnatura dupa scoaterea filtrului cam ce fum trebuie sa scoata
am inteles ca multa lume si-a scos filtru si totusi uitandu-ma pe strada nu am vazut masini care sa la se fum insuportabil
cum in niciun caz nu pot circula asa nici macar in ro, sa nu mai zic in strainatate, m-am hotarat sa pun filtru de particule inapoi
dar mi-am dat seama ca de fapt filtru de particule a fost efectul si in nici un caz cauza, deci degeaba il pun ca in curand mi se va infunda din nou.
masinei i-am facut testele nu are eroari si nu pare nimic in neregulape computer.
a doua intrebare: cum pot gasi ce are? stiti vre-un meserias in cluj sau in apropriere care ar putea sa imi desopere defectul, ca apoi sa pot inlocuii filtrul cu tot cu resoftare
as dori o diagnoza si a computerului dar asta facuta la cineva care se ocupa cu tuning si pricepe despre ce este vorba.
e putin urgent: am cam o luna in care trebuie sa o rezolv, dupa care trebuie sa ies inafara tarii
orice sugestie e binevenita
multumesc
p.s. nu ma trimiteti sa citesc postarile despre tema deoarece le-am citit
am adaugat si o poza sa vedeti ce las pe asfalt in momentul cand stand pe loc apasa mai nervos pe acceleratie.
va puteti imagina ce a fost in aer.
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)