Va rog mult sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac acum cateva luni am cumparat din vitan niste becuri cu rezistenta si le-am inlocuit pe cele 3 de la display de la astra g din 2003 cu motor de 2000. Aseara cand am ajuns acasa au inceput sa licare, se stingeau si se aprindeau toate odata, am plecat iar cu masina si am vazut cau nu era o intrerupere regulata sau care sa fie influentata daca dau in gropi.
Azi am desfacut displayul si l-am curatat, lam pus inapoi si am incercat cu becuri normale pentru bord, am bagat 2 si nu se mai intrerupea, am urmarito 15 minute si a fost ok dar cand am vrut sa pun al treilea bec nu miam dat seama ca piciorusele, clemele de la bec erau deplasata si am facut scurt pe placa intre + si -, luminile erau aprinse la masina cand sa intamplat. De atunci nu se mai aprind deloc cele 3 becuri, am verificat toate sigurantele din spate la torpedoul mic dar nu am gasit nimic ars, am verificat cele 3 becuri si sant bune nu sau ars. Am desfacut iar displayul si mam uitat daca sa ars vreo dioda, vreun integrat dar nu am gasit nimic ars, crapat, inegrit 😢 .
Va rog mult ajutati-ma nu mai stiu ce sa mai fac si am nevoie de masina si nu imi permit sa bag bani in ea deocamdata.
Multumesc mult.

Ultima modificare făcută de adrian74 la Lun 08 Mar, 2010 10:49 pm, modificat de 3 ori în total