Mie 12 Jun, 2019 8:33 pm
Vã multumesc tuturor pentru pãreri! Dupã cum reiese din postarea mea initialã, si eu tot la înfundarea sorbului si a canalelor de ungere m-am gândit. Chiar dacã cei de la service sustin cã au curãtat inclusiv baia de ulei, eu nu sunt convins cã au avut acces fãrã sã o demonteze. O sã îmi fac curaj si o sã fac singur acest lucru, chiar dacã nu mã pricep foarte bine. Îmi este putin teamã de accesul la baia de ulei, mai ales cã nu prea gãsesc rampã si o sã suspend masina pe butuci. Dacã a mai fãcut cineva aceastã operatiune, ceva sfaturi ar fi mai mult decât binevenite. În legãturã cu postarea colegului bibu16v, cred cã ar fi fost de bun simt sã se abtinã de la comentarii dacã nu are un sfat de dat. "Râºnita" o am de mai putin de 2 ani. E luatã din Germania si nu am de unde sã stiu ce fel de ulei de "cocos" a fost bãgat în ea. De când am luat-o, nu am fãcut decât sã bag ulei de calitate la timp si sã schimb pivoti, rulmenti, bielete amortizoare, ce credeam cã facem cu totii când luãm o masinã second. Dacã toti colegii de pe acest forum le demontati pânã la cel mai mic surubel pt. a vedea ce gãsiti înãuntru, îmi cer scuze! Înseamnã cã am gresit forumul. Eu credeam cã scopul forumului este de a ne ajuta între noi prin experienta sau experientele noastre.