Am cãutat prin discutiile de pe forum, dar nu am gãsit dezbatutã problema mea. Am schimbat distributia pe lant la corsa mea de curând , iar la primul drum în afara localitãtii, dupã 10 km, mi s-a aprins martorul de la
ulei. Am oprit imediat si am verificat nivelul uleiului care era ok. Nu era nicio scurgere de ulei dar uleiul era destul de încins. Temperatura apei era aproape de 90 grade. Am sunat la
service-ul unde schimbasem distributia si mi-au spus cã sigur e senzorul defect. M-am dus la service, s-au uitat la senzor si au zis cã e bun deoarece nu sunt scurgeri pe lângã el si mufa e ok. Au spus cã de vinã e uleiul prea fluid (5w40) bãgat tot de ei la schimbarea distributiei. Mi-au dat un aditiv pt. ulei dar la plecare martorul s-a aprins iar dupã 10 km. La schimbarea distributiei au gãsit mizerie foarte multã asa cum vedeti si în poze. Au curãtat mizeria cu spray de curãtare frâne si le-am spus sã dea si baia de ulei jos si sã spele si motorul dacã e necesar dar nu au fãcut nici una din cele douã.
Eu cred cã este sorbul înfundat sau canalele de ungere. Ce pãrere aveti? De ce se aprinde martorul doar dupã încãlzirea motorului? [imglb=https://www.clubopel.co m/8080/uploads/2019-
06/78583_rnnvuydli.jpg]

[/imglb]
MODEL: Corsa C 1.2 2003