Joi 26 Oct, 2017 8:04 am
Felicitãri pentru achiziție și îți doresc câți mai mulți kilometri fãrã reparații și fãrã incidente.
Mașina este una foarte bunã dacã ai puțin grijã de ea și îi dai ce-ți cere și când îți cere.
Este o mașinã fiabilã, ușor de întreținut, iar ca și consum este foarte bunã, eu la "bãtrânica" mea pe care o dețin din 2007 și care e mașinã de familie scot un 5,5 - 6,motor 1.7 DTI 55 kw - 75 CP diesel.
De când o dețin am investit ceva bãnuți în ea, dar din vina mea, dar în prealabil ce se stricã la ea intrã la categoria "consumabile" și anume: punte diode, perii electromotor, plãcuțe frânã, eventual discuri din când în când, mai un capãt de barã, un arc, un telescop, dar mai rar(dacã nu mergi cu ea ca sãlbaticu' 😊) ), dar la drumurile noastre nu ar trebui sã ne mirãm cã se stricã ci cã a ținut mai mult de cât ne-am fi așteptat 😊).
Dupã pãrerea mea e o mașinã foarte bunã, chiar dacã pare depãșitã de vreme își face treaba foarte bine, fiind vorba de un euro 3 din anii 98-2005, iar dacã se vor adãugat taxe de la 1 ianuarie 2018 cred cã ne vom dori sã scãpãm de ele din pãcate :'(.
Acestea fiind spuse îți doresc drumuri bune și sã stãpânești mașina sãnãtos.