Lun 07 Nov, 2011 11:11 am
Aceeasi problema o am si eu. Cand am cumparat masina aveam suspensii sport pe ea, si sincer nu am bagat de seama daca sunt ridicate sau nu capacele alea. In timp am inceput sa aud zgomote, mecanicii spuneau ca e de la flanse, apoi am observat capcele ridicate. Banuiam ca e de la flanse ca sunt duse.
Acea diferentza am observat-o si la un coleg care are masina noua de prin 2009 are 20.000km si totul e original pe ea.
Acum am schimbat tot ansamblu: arc, amortizor, rulment, flanse. Sta la fel, intra un deget intre capacul ala si caroserie(oala telescopului).
Ca idee amortizoarele sunt febi, arcul e CS(Germany), flansele, suportul de arc si rulemntul sunt febi. Acum nu mai sta nici dopul ala din capul amortizorului pentru ca amortizorul nu mai are varful ala hexagonal cum am observat la colegu'. Dupa ce se termina filetul are un varf hexagonal care intra in dop.
Dupa mine, nu cred ca ar trebui sa creeze nici un fel de problema distanta aia, doar in cazul in care ei o gropa incat sa-ti sara masina in sus si ansmablu roata + amortizor sa ramana in urma ...ceea ce e imposibil.
Ar trebui ca flansa sa aiba scobitura aia mai adanca ca sa intre si surubul care o strange si capacul ala de deasupra sa stea lipit de caroserie. Ca solutie daca va sta pe creier e sa scoateti capacul si sa puneti o garnitura de cauciuc ca o saiba mare, sa umpleti spatiul ala gol.
Ma gandesc ca asa ar trebui sa stea, dupa ce am vazut si la o masina destul de noua (nu cred ca a dat roata jos niciodata) ca sta asa.
Ultima modificare făcută de FLV la Lun 07 Nov, 2011 11:14 am