- Octav
- OP
- 245 mesaje
- din 05 Jun 2006
- Astra 2001 Y17DT
- Bucuresti
Octav
- Mesaje scrise: 245
- Masina: Astra 2001 Y17DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Jun 2006
- Mesaj Privat
Salutare tuturor forumistilor!
Am patit si eu treburile cu alternatorul ( releul regulator ars) si cand l-am demontat am observat ca in scut aveam un cerc metalic. Initial m-am gandit ca a ajuns acolo printr-o gura de captare aer, dar mai apoi mi-am dat seama ca era o parte din fulia pe care ruleaza cureaua de transmisie.
Ma gandeam s-o sudez dar avand in vedere ca are gauri de centrare, cred ca aceste sunt pentru echilibrare si protejare a siemeringului din blocul motor.Ce sfat puteti sa-mi dati? Cumpar alta sau incerc sa-i dau cateva afte de sudura?
Am patit si eu treburile cu alternatorul ( releul regulator ars) si cand l-am demontat am observat ca in scut aveam un cerc metalic. Initial m-am gandit ca a ajuns acolo printr-o gura de captare aer, dar mai apoi mi-am dat seama ca era o parte din fulia pe care ruleaza cureaua de transmisie.
Ma gandeam s-o sudez dar avand in vedere ca are gauri de centrare, cred ca aceste sunt pentru echilibrare si protejare a siemeringului din blocul motor.Ce sfat puteti sa-mi dati? Cumpar alta sau incerc sa-i dau cateva afte de sudura?
- eduard33
- 1,502 mesaje
- din 24 Nov 2004
- Omega 1997 X20XEV
- Bucuresti
eduard33
- Mesaje scrise: 1,502
- Masina: Omega 1997 X20XEV
- Cont inregistrat: 24 Nov 2004
- Mesaj Privat
- doru_a
- **
- 470 mesaje
- din 25 Sep 2005
- Astra 1992 C16NZ
- Deva/Hunedoara
doru_a
- Mesaje scrise: 470
- Masina: Astra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 25 Sep 2005
- Mesaj Privat
si eu zic sa cauti pe la dezmembrari ca sigur vei gasi piesa cu pricina, nu-i de joaca cu piesele aflate in miscare mai ales in compartimentul motor.Piesele statice se mai sudeaza ( caroserie, toba,etc.) dar asa ceva eu zic sa nu sudezi nimic ca nu rezista si in plus nu cred ca piesa asta e prea scumpa la sh.
- chiciuc
- 1,372 mesaje
- din 29 Apr 2004
- Vectra 1997 X20DTL
- Craiova
chiciuc
- Mesaje scrise: 1,372
- Masina: Vectra 1997 X20DTL
- Cont inregistrat: 29 Apr 2004
- Mesaj Privat
vezi ca a mai patit un coleg... a pus si poze, acelasi motor... https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=6802