Am montat carligul pe masina.
Procedura e simpla dar nu usoara.Am incercat la un prieten pana ne-am inpotmolit din cauza ca nu gaseam un burghiu de 16 cu ca
re sa dam 4 gauri in tabla din portbagaj unde vine prins carligul.Asa ca am apelat la alt prieten cu atelier auto.
Din portbagaj se scoate totul(inclusiv cele 2 laterale care mascheaza trusa de prim ajutor)
Locul unde vin date gaurile sunt marcate din fabrica dar va trebui sa le identificati ca sa nu dati gaurile in alte marcaje care sunt acolo,asa cum se vede si in pozele facute.
Pentru a pune carligul ca trebui sa scoateti cele 2 masoane din cauciuc care tin toba de esapament.La montaj eu a intampinat ceva dificultati din cauza ca nu a venit fix pe gauri carligul,acestea nu au corespuns cu 2,3 mm asa ca a trebuit sa fortez pentru a introduce suruburile.
Astazi am pus si instalatia electrica la priza electrica care asigura luminile pentru rulota si am facut teste pentru a fi sigur ca totul functioneaza cum trebuie si intradevar asa a fost.Nu trebuie nici un modul pentru lumini cum spun unii,însa recomand montarea unor becuri cu leduri in locul celor conventionale(la rulota sau remorca depinde ce tractati) intrucat consumul acestora este mult mai mic iar calculatorul de lumini nu se sesizeaza ca exista aceste becuri cu leduri,nefiind astfel nici un risc pentru calculatorul de lumini.
![](//s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)