Joi 10 Dec, 2009 11:23 am
Salut inca o data baieti.Va multumesc pentru raspunsuri.Vectra mea este din 2000,motor y20dth,are clima,4airbag-uri,abs,jenti aliaj,comenzi volan,4 geamuri electrice,carlig,cd-player,cotiera f+s,lumini bord albastre si alte maruntisuri.Am avut probleme cu ea.Cand am luat-o(pe 11 iulie dela Bucuresti)nu avea decat 2 zgarieturi si nu se auzea nimic inauntru,apoi,eu fiind de la tara,drumuri mai nasoale,a inceput sa troncane,sa scaratie,plafoniera imi zdrangane in cap,etc.Tin sa va zic ca mergeam cu 1 la relanti cu ea pe drumuri de tara.Prima data mi-a picat bateria,apoi mufele care ies din praguri si duc la usile pe spate pe ambele parti s-au rupt,telescoape la haion,nu se mai ridica singur,pompa servo directie pe care am dat 1 mil de la un baiat de pe club,tampon la motor caruia i se desfacu-se piulita,repoarat.Nu imi cuplau bujiile la rece,si am pacalit ecu cu o rezistenta legata in serie cu senzorul de temp.Am curatat admisia,verificat furtunase,egr debitmetru,nu mai fuge ca innainte.Adica ajunge la aceeasi viteza dar nu mai are demaraj,cuplu ca innainte.Deci nu prea sunt multumit de ea.Acum totusi am mai readus la normal.Singura chestie de reparat fiind plafoniera si troncaneala pe spate.Are 162432 km a mea.Am luat-o cu 146235 km.Nu stiu daca sunt reali.Am avut probleme si cu abs-ul dar s-a reparat singur.BMW-ul are vreo 200.000 km.Nu stiu daca a fost revopsit,are mai multe dotari ca amea,nu stiu daca are piele.Si daca a fost revopsit si nu a fost lovit si arata bine e vreo problema?Cu respect!