Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel - Classics
  3. Opel Kadett
  • tete_vja

• Mesaje scrise: 35
  • Masina: Kadett 1988 1.8 S
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 24 Sep 2007

• Mesaj Privat
imi poate spune si mie cineva daca parbrizul si luneta se poate dezlipii , curata si re-lipii asa cum trebuie? pt ca parbrizul vajaie foarte tare , si luneta in partea de jos e dezlipita ... ca de obicei ....oameni care isi bat joc de masinile altora "meseriasi" cica ...ma rog ..si pe bani putini , ce-i drept 😃 ...daca a mai patit cineva si are detalii 😊) as fi recunoscator ..pt ca nici nu prea am timp sa ajung cu ea pe la un service unde pot intreba .
numai bine
Skip ads

• edgstyle

• Mesaje scrise: 371
  • Masina: Vectra 1999 x20dth
  • Cont inregistrat: 23 Dec 2007

• Mesaj Privat
salut!
daca nu sant crapate sau ciobite se pot da jos curata,degrasa si lipi din nou!
asta trebuie facut de catre cineva specializat!
  • jojo

• Mesaje scrise: 938
  • Masina: Astra 2002 Y17DT
  • Cont inregistrat: 08 Sep 2007

• Mesaj Privat
tete_vja a scris:imi poate spune si mie cineva daca parbrizul si luneta se poate dezlipii , curata si re-lipii asa cum trebuie? pt ca parbrizul vajaie foarte tare , si luneta in partea de jos e dezlipita ... ca de obicei ....oameni care isi bat joc de masinile altora "meseriasi" cica ...ma rog ..si pe bani putini , ce-i drept 😃 ...daca a mai patit cineva si are detalii 😊) as fi recunoscator ..pt ca nici nu prea am timp sa ajung cu ea pe la un service unde pot intreba .
numai bine

http://www.autoglass.ro/
Iaca unde poti intreba si afla raspuns imediat, succes
  • tete_vja

• Mesaj Privat
sunt ok amandoua , nu-s carapate , le-am inlocuit de curand. eu ma gandeam ca nu se pot da jos fara sa fie sparte 😊 ... merci pt link si pt sfaturi
  • elegance

• Mesaje scrise: 3,074
  • Masina: Astra 2000 Y 17 DT
  • Cont inregistrat: 31 Jul 2006

• Mesaj Privat
Ai cam 50% sanse sa nu se sparga cand le dai jos. De fapt un service serios iti da 0% sanse, dar daca gasesti pe cineva sa le dea totusi jos o sa iti spuna din start ca nu isi asuma responsabilitatea in caz de...
  • tete_vja

• Mesaj Privat
elegance a scris:Ai cam 50% sanse sa nu se sparga cand le dai jos. De fapt un service serios iti da 0% sanse, dar daca gasesti pe cineva sa le dea totusi jos o sa iti spuna din start ca nu isi asuma responsabilitatea in caz de...

aaa...deci sunt sanse mari sa se sparga ...nasol moment 😊) ..am incercat sa adaug niste cauciuc de lipit parbrizul, peacolo pe unde se aude sunetul ..dar nimica , parca mai rau face deatunci , si de aceea cred ca alta solutie nu exista , decat cea cu "datul jos" ...uite ..acum mi-am adus aminte 😊) cand am luat parbrizul de pe la sibiu de undeva , mi l-a dat ala direct de pe masina ceea ce a durat appx 20 minute ...oricum tre facut ceva ca ala e ce-l mai stresant zgomot pe care il poate avea o masina , m-a inebunit 😊
  • mytoi

• Mesaje scrise: 12
  • Masina: Vectra 1992 c18nz
  • Cont inregistrat: 22 Feb 2009

• Mesaj Privat
salut
uite iti explic eu cum se procedeaza,se taie solutia cu carea fost lipit,cu o sarma de sectiune patrata de 0,6-0,8 mm , care se baga prin solutie pana iese afara apoi se prind capetele in niste manere speciale,o persoana sta inauntru si una afara si trag de sarma ca la fierastrau .
Reusita depinde de mai multi factori; daca are stratul subtire de solutie,se poate ciobi la taiere parbrizul;nu foarte tare ,nici nu se vede ca ramane ciupitura pe interior,insa cand il aseaza iar pe solutie , cand apasa pe el...ghici surpriza?
eu am incercat de vre-o3 ori si o data l-am crapat . Era un parbriz de ford tranzit pe care la fel..l-au lipit niste cowboy si ploua inauntru ...asta e ..oricum stia ca se poate crapa,dar avea incredere...oricum nici cu silicon cum avea el pus peste,nu tinea
  • tete_vja

• Mesaj Privat
" niste cowboy " 😊)))))))) merci de informatie ...momentan nu-i fac nimica , avand in vedere cele spuse peaici , dar cand o sa am ceva bani (pt orice eventualitate) o sa-mi asum riscul 😊)
salve !
  • White Tzuly

• Mesaje scrise: 628
  • Masina: Kadett 1981 13S
  • Cont inregistrat: 21 Nov 2008

• Mesaj Privat
poti incerca si:

http://www.marctec.ro/

http://www.interglass-srl.r...amuri-faruri.html

http://www.autoglas.ro/

astea le am salvate. banui ca sunt si altii care se ocupa de chestia asta.

bafta.
Skip ads

1. Home
  2. Opel - Classics
  3. Opel Kadett

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR