Asa cum am spus mai sus, am sa postez niste poze, in care se vede, cum am montat ledurile si rezistentele.
Mentionez, ca nu am mai utilizat soclul in care veneau montate becurile, deoarece mai mult ma incurca, luand din spatiu. Am realizat practic un montaj in "aer", care are avantajul ca permite potrivirea leduriler, asa incat sa vina corect pe gaurule din buton. Ca dezavantaj, este mai greu de realizat mai ales cand faci asta prima data. De asemenea exista riscul de scurtcircuit, de aceea recomand izolarea elementelor care risca sa intre in contact.
Lipiturile le-am realizat pe contactele butonului. In prealabil acestea trebuiesc smirghiluite.
Pozele sunt de la ultimul buton realizat. Pe cele de la primul, nu cred ca vreti sa le vedeti 😊.
Pe poze, am numerotat si bornele asa cum sunt ele numerotate si pe buton.
Tin sa precizez, intre bornele 1(-) si 4(+) se conecteaza ledul care lumineaza simbolul.
Intre bornele 1(-) si 5(+) se conecteaza ledul care va indica ca butonul este activat.
Am sa fac o poza si la bord, ca sa vedeti cum a iesit.
O ultima precizare, verificati conexiunile cu u aparat de masura, ca sa va asigurati, ca lipiturile sunt bine facute.