Sunt relativ nou pe forum (in sensul ca am contul de mult, doar ca nu am scris nimic) si as fi interesat sa prezint masina si sa cer niste sfaturi legate de ea. Sper ca am ales bine rubrica unde sa postez.
Ideea ar fi ca am un Opel Kadett Coupe din 1979 cu motor de 1.2 litri, in mare parte original, insa cu multe probleme.
De exemplu: Motorul se supraincalzeste si merge foarte prost, are relanti instabil, nu prea are putere si da multe rateuri. Am incercat sa reglez avansul si m-am lovit de prima problema: cum rotesc motorul pana la PMI si cum imi dau seama ca a ajuns la PMI (nu am vazut vreun fel de insemne pe bloc sau pe fulie, iar la volant nu ma pot uita deloc). Am incercat sa reglez carburatorul, insa am observat ca e de dacia si ca orice as incerca sa ii fac, dupa 5 minute merge la fel.
As avea nevoie de ajutor intrucat nu am gasit piese pentru ea. Caut de ceva vreme un carburator original si nu am reusit sa gasesc, deasemenea caut o joja de ulei originala si nu se gaseste, as avea nevoie si de un parbriz si un geam lateral stanga, etc. Tot la capitolul piese, daca are cineva nevoie, as avea si eu ceva piese de care nu am nevoie.
Multumesc si sper sa se gaseasca cineva care sa aiba raspunsuri 😊
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)