radu91
- Mesaje scrise: 25
- Masina: Vectra 1993 2.0i
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Jul 2008
- Mesaj Privat
- naniacostin
- 1,267 mesaje
- din 01 Mar 2007
- Astra 2000 x20dtl
- Prahova
naniacostin
- Mesaje scrise: 1,267
- Masina: Astra 2000 x20dtl
- Cont inregistrat: 01 Mar 2007
- Mesaj Privat
radu91
- Mesaj Privat
- gabonne
- 1,293 mesaje
- din 11 Sep 2006
- Vectra 1993 1.7TD
- braila
gabonne
- Mesaje scrise: 1,293
- Masina: Vectra 1993 1.7TD
- Cont inregistrat: 11 Sep 2006
- Mesaj Privat
radu91
- Mesaj Privat
- rave
- 503 mesaje
- din 10 Jan 2008
- Vectra 1992 C16NZ
- Cluj
rave
- Mesaje scrise: 503
- Masina: Vectra 1992 C16NZ
- Cont inregistrat: 10 Jan 2008
- Mesaj Privat
Nici eu nu stiu sa fie martor pentru faza scurta. Am un bord in brate acum si nu este nici macar plastic colorat instalat pentru asta (din cate stiu toate bordurile sunt la fel, doar ca unele au becuri in plus in spatele plasticelor colorate, in functie de diversii martori prezenti : abs, centuri, lichid parbriz etc. ). Cand imi iese masina din service o sa ma uit si la bordurile cu turometru, poate au ele. Dar daca zici ca ai avut, un bec costa in jur de 2 lei cu tot cu soclu. Bordul e destul de greu de desfacut.
1. Desfaci masca de la coloana de directie (unde e contactul). Sunt 2 suruburi dedesupt si alte doua chiar in spatele volanului. Daca-l rotesti vezi capacele de la suruburi. Eventual poti scoate si manetele de la stergatoare/semnalizare ca sa ai mai mult spatiu.
2. Desfaci ornamentele de plastic de deasupra si din partea de jos a ceasurilor. Sunt prinse cu cleme deci trebuie doar sa le misti un pic. Sub ele se afla suruburile
3. Desfaci cele 3 suruburi si te chinui sa scoti ceasurile . Daca ai mainile subtiri poate poate poti schimba becul fara sa scoti ceasurile de tot. Altfel va trebui sa iti bagi mana printr-o parte, sa scoti mufa de la cablul vitezometrului si cealalta mufa electrica de la bord. Cea de la vitezometru este chiar in dreptul acului. Are o clema metalica pe care trebuie sa o apesi si apoi sa tragi de cablu. Cea electrica este in spatele turometrului si trebuie doar sa o tragi.
1. Desfaci masca de la coloana de directie (unde e contactul). Sunt 2 suruburi dedesupt si alte doua chiar in spatele volanului. Daca-l rotesti vezi capacele de la suruburi. Eventual poti scoate si manetele de la stergatoare/semnalizare ca sa ai mai mult spatiu.
2. Desfaci ornamentele de plastic de deasupra si din partea de jos a ceasurilor. Sunt prinse cu cleme deci trebuie doar sa le misti un pic. Sub ele se afla suruburile
3. Desfaci cele 3 suruburi si te chinui sa scoti ceasurile . Daca ai mainile subtiri poate poate poti schimba becul fara sa scoti ceasurile de tot. Altfel va trebui sa iti bagi mana printr-o parte, sa scoti mufa de la cablul vitezometrului si cealalta mufa electrica de la bord. Cea de la vitezometru este chiar in dreptul acului. Are o clema metalica pe care trebuie sa o apesi si apoi sa tragi de cablu. Cea electrica este in spatele turometrului si trebuie doar sa o tragi.
radu91
- Mesaj Privat