Vin 29 Jul, 2005 11:24 am
de dezmembrat nici nu ma gandesc, de radiat nici atat. o sa o salvez eu cumva.
de lovit e lovit doar botul, dar rugina a mancat-o cu totul... de cate ori iau un viraj mai barbatesc, se mai crapa un pic parbrizul, asta ca sa-ti faci o idee despre actuala rigiditate a masinii mele. am praguri noi si aripi spate, asteapta sa fie montate, dar contra-aripi fata zero, bratele suspensiei fata sunt prinse cu sudura de burta masinii, din portbagaj vezi asfaltul si rotile spate, portierele vor cadea din balamale in curand, etc.... e o fericire intreaga. Pana si montantii parbrizului sunt dusi.... asa ca imi trebuie alta coaja, eventual cu acte....
cat despre taiat si sudat, pe mine ma sperie chestia asta, n-as vrea sa mi se rupa in doua in mers.... basca, inainte de traversa scaunelor se afla seria caroseriei, deci n-ar fi bine sa tai acolo..... mai bine tai doar seria si o pun pe alta coaja, hihihihi (joke).
Acum caut solutii, dar in acelasi timp caut si alta masina pana in 4000 Euro(Astra GSI, Vectra 2.0 16V, Calibra e prea scumpa pt. mine). Asa ca, in caz de vanzare, te anunt de un scor.