Mar 25 Mar, 2008 6:41 pm
ca actual posesor de BMW (fost posesor de Vectra B) , uitandu-ma pe pozele cu vectra ta si BMW-ul dorit de tine ITI RECOMAND sa ramai la vectra B in acest caz. BMW-ul e cam vechi si urmeaza sa bagi bani in el, piesele fiind mult mai scumpe ca la vectra. daca BMW-ul avea mai multe dotari poate merita sa faci trecerea dar este cam CHEL la acest capitol. Nu are incalzire in scaune, nu are xenon, nu are spalatoare faruri, nu are tempomat, nu are comenzi pe volan, nu are cd-player ci doar caseta (poate cu magazie in portbagaj desi nu cred la modelu 99), nu are navi, nu este facelift, nu are cotiera, nu are echipare pt telefon mobil, km sunt destui de multi pt benzina, motorul ala pe benzina consuma cam mult raportul consum/putere fiind cam dezavantajos (ori iei un 330i ori iei motorina). Inca o remarca : trimul central de deasupra de cas este de alta culoare decat restul (ori a fost lovita si a sarit aibagul pasager ori s-a umblat la bord si rupt trimul)...Aripa dreapta fatza mi se pare lovita daca nu cumva ma inseala reflexia luminii.
Aum despre vectra : Mi se pare super ok, arata bine, are dotari destule : scaune incalzire, MID cu BC, tempomat (cred), comenzi volan, clima, pregatire IPOD, volan piele, xenon, spalatoare faruri, proiectoare, motor bun.... si cu remapare si mai bun.
Concluzie : dintre cele 2 variante prezentate iti recomand vectra B. Daca era un BMW mai calumea recomandam bmw-ul....
BAFTA si sa faci alegerea buna