Dum 23 Apr, 2023 10:21 am
Efectuat A 4 -A revizie la Radacini Brasov la 51200 km (media reviziilor este undeva la 11k cu exceptia primei revizii efectuate la 14k) si inevitabilul a fost prezentat cu profesionalism de cei de la Radacini Brasov si anume cureaua neconforma.Au completat actele necesare si asteptam piesele pentru schimbare distributie.Am folosit numai benzina super, revizii la timp, schimbat de 2 ori bujiile pana acum , deci clar sunt probleme la la acest tip de motor cu gaselnita distributiei pe curea imersata in ulei, probleme care sunt prezente si la Ford deasemenea , pe motoarele care folosesc aceasta inginerie.In general efetuat drumuri lungi,Grecia Turcia si in tara.
Deasemeni m-a surprins faptul ca au constatat ca discurile fata trebuiesc schimbate deoarece au grad de uzura mare , desi inca placutele nu sunt la jumatate, iarasi clar piese de calitate indoielnica puse la prima echipare pe masina.Despre discurile spate mai are rost sa spunem ca desi revizia trecuta am pus placute noi acum iarasi trebuiesc schimbate impreuna cu discurile spate..... no coment puntea spate care se descarca de energie la franare si placute care rezista 11k!.Apelez la colegii care au schimbat discuri si placute sa imi recomande ce au pus pe masina ATE< Brembo,Valeo, Feredo etc.Vom efectua si schimbarea discurilor fara discutie dar astept ceva sfaturi.
De data aceasta nu au mai acordat reducerea de 5% ca pana acum, nici nu am intrebat dde ce fiind destul de suparat de starea masini desi a avut tot la timp si condus cumpatat nu sportiv- aici ma refer la frane, eu fiind sofer care folosesc destul de mult frana de motor
Va doresc drumuri bune fara probleme si am sa postez cum s-a rezolvat cu distributia