Am cãutat pe forum ceva discuții legate de alarmele Pandora instalate pe mașinile Opel dar nu am gãsit, așa cã am decis sã creez acest topic.
Am instalat acum vreo lunã în urmã o alarmã Pandora Mini BT (DXL-0110L) pe mașinã. Aceasta s-a conectat simplu: +-12V și SW CAN (single wire CAN)Dacã folosesc cheia mașinii funcționeazã perfect; armare, dezarmare, no problems... Când folosesc aplicația de pe telefon (Pandora BT) sau in modul Keyless (cu telefon sau tag de prezențã), dacã a trecut mai mult de 20-30min de când am folosit mașina, alarma se dezactiveazã dar închiderea centralizatã nu acționeazã. Practic mașina intrã cumva într-un sleep mode iar alarma nu reușește sã o trezeascã. Cei de la Cluj de la Edotec au spus cã ține de sistemul de power management al mașinii (preferam sã-mi spunã asta înainte de a achiziționa alarma, m-au întrebat doar pe ce mașinã o montez..). Sunt mulțumit de alarmã..nu dã alarme false, toți senzorii se pot regla foarte precis și ușor din aplicația de pe telefon. Singura problemã e cea expusã mai sus. Mã gândesc cã poate s-a mai lovit cineva de problema asta sau ceva asemãnãtor. Din ce am citit pe net, sistemul single wire CAN folosit de GM nu e foarte robust (bine cã pentru powertrain folosește HS CAN bus...). Mulțumesc.
MODEL: Astra 2005
MOTOR: Z16XEP
Sari direct la Soluție