ToXicLi0N
- Mesaje scrise: 40
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2016
- Mesaj Privat
Salut
Detin o Corsa 1.3 cdti 2004 cod motor z13dt, 140k km REALI, masina merge foarte bine se comporta super dar are 2-3 probleme mici/mari. Cand apas pedala de acceleratie mai tare putin imi intra in limp mode, de obicei patesc asta in depasiri. Nu intotdeauna, daca accelerez usor merge si 140 km/h si nu intra in limp mode. Cand intra in limp mode ma limiteaza la 110km/h.
A doua problema ar fi EGR + galeria de admisie, vreau sa le curat. Intr'o sambata am decis incerc sa curat egr+admisie dupa tutorialul lui Bluecorsa-PDG si anume https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=71426 , am avut tot ce era nevoie inclusiv aceeasi trusa biti torx. Totul a decurs bine pana la demontarea valvei EGR si anume cele 2 suruburi lungi, unul dintre ele avea capul surubul stricat si scapa cheia cand incercam sa il desfac, dupa 2 ore de "stres" am cedat si am montat totul la loc cum era. Poate imi dati voi niste sfaturi cum sa procedez sa pot desface surubul ala sa curat ce e acol.
Am pus masina pe OP-COM si am primit aceste erori :
La Body > Body control module : P0460 - (1) Fuel Tank Level Open Circuit - Not present
B1485 - (2) Exciter Current Generator terminal 61 low voltage - not present
la Body > Airbag : B0029 - (0) Passenger side airbag squib circuit high resistance - not present
B1000 - (3) electronic control unit not reusable - not present
B0058 - (0) passenger pretensioner circuit high resistance - present
B0078 - (0) passenger side airbag sensor circuit malfunction - not present
B0065 - (0) driver pretensioner circuit high resistance - present
si la Engine am asta > P0400 - ( 8 ) exhaust gas recirculation valve stuck - not present
P0683 - (4) glow plug circuit open - not present
P0108 - (7) boost pressure high pressure - not present
P1612 - (0) immobiliser no or wrong signal - not present
P1613 - (0) immobiliser no or wrong signal - not present
Niste sfaturi cu codurile de eroare, stiu ca centurile sunt pretensionate, iar in legatura cu surubul de la EGR cum sa fac sa il pot scoate, spatiul e mic.Multumesc.
Va las si cateva poze
Detin o Corsa 1.3 cdti 2004 cod motor z13dt, 140k km REALI, masina merge foarte bine se comporta super dar are 2-3 probleme mici/mari. Cand apas pedala de acceleratie mai tare putin imi intra in limp mode, de obicei patesc asta in depasiri. Nu intotdeauna, daca accelerez usor merge si 140 km/h si nu intra in limp mode. Cand intra in limp mode ma limiteaza la 110km/h.
A doua problema ar fi EGR + galeria de admisie, vreau sa le curat. Intr'o sambata am decis incerc sa curat egr+admisie dupa tutorialul lui Bluecorsa-PDG si anume https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=71426 , am avut tot ce era nevoie inclusiv aceeasi trusa biti torx. Totul a decurs bine pana la demontarea valvei EGR si anume cele 2 suruburi lungi, unul dintre ele avea capul surubul stricat si scapa cheia cand incercam sa il desfac, dupa 2 ore de "stres" am cedat si am montat totul la loc cum era. Poate imi dati voi niste sfaturi cum sa procedez sa pot desface surubul ala sa curat ce e acol.
Am pus masina pe OP-COM si am primit aceste erori :
La Body > Body control module : P0460 - (1) Fuel Tank Level Open Circuit - Not present
B1485 - (2) Exciter Current Generator terminal 61 low voltage - not present
la Body > Airbag : B0029 - (0) Passenger side airbag squib circuit high resistance - not present
B1000 - (3) electronic control unit not reusable - not present
B0058 - (0) passenger pretensioner circuit high resistance - present
B0078 - (0) passenger side airbag sensor circuit malfunction - not present
B0065 - (0) driver pretensioner circuit high resistance - present
si la Engine am asta > P0400 - ( 8 ) exhaust gas recirculation valve stuck - not present
P0683 - (4) glow plug circuit open - not present
P0108 - (7) boost pressure high pressure - not present
P1612 - (0) immobiliser no or wrong signal - not present
P1613 - (0) immobiliser no or wrong signal - not present
Niste sfaturi cu codurile de eroare, stiu ca centurile sunt pretensionate, iar in legatura cu surubul de la EGR cum sa fac sa il pot scoate, spatiul e mic.Multumesc.
Va las si cateva poze
- svasile
- 1,693 mesaje
- din 14 Oct 2014
- Astra 2006 Z13DTH
- Covasna
svasile
- Mesaje scrise: 1,693
- Masina: Astra 2006 Z13DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 14 Oct 2014
- Mesaj Privat