- PAlexandru-Marcel
- OP
- 4 mesaje
- din 09 Feb 2017
PAlexandru-Marcel
- Mesaje scrise: 4
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 09 Feb 2017
- Mesaj Privat
Salut baieti,
Sunt posesorul unui opel astra j, an 2012,motorizare 1.7 ecoflex. Pe sistemul maimuta cand nu are ce face se scarpina,am incercat sa ii instalez o tema ca sa ii schimb culoarea la tema navigatiei mi-a dat o eroare si de atunci sistemul multimedia se deschide,imi da o eroare si se inchide...problema principala este ca nu mai merge muzica,radio,senzorii de parcare,navigatia,nici macar sunetele de la semnal. Am fost in reprezentanta si dupa 3 zile de umblat la ea (instalare soft dupa un cd original,conectata alta unitate de pe alt opel)au ajuns la concluzia ca nu poate sa ii faca nimic,explicatia lor fiind ca fiecare masina vine cu un sistem multimedia si nu se poate pune dupa una pe cealalta , recomandarea lor fiind sa imi pun alta navigatie aftermarket dar aici ma lovesc de alta problema pentru ca pe internet toata navigatiile aftermarket sunt pentru masinile care nu vin cu navigatie din fabrica. Ce as putea sa fac pentru ca nu vreau sa stau cu sistemul multimedia stricat? Eroarea asta imi apare pe ecranul navigatiei
Sunt posesorul unui opel astra j, an 2012,motorizare 1.7 ecoflex. Pe sistemul maimuta cand nu are ce face se scarpina,am incercat sa ii instalez o tema ca sa ii schimb culoarea la tema navigatiei mi-a dat o eroare si de atunci sistemul multimedia se deschide,imi da o eroare si se inchide...problema principala este ca nu mai merge muzica,radio,senzorii de parcare,navigatia,nici macar sunetele de la semnal. Am fost in reprezentanta si dupa 3 zile de umblat la ea (instalare soft dupa un cd original,conectata alta unitate de pe alt opel)au ajuns la concluzia ca nu poate sa ii faca nimic,explicatia lor fiind ca fiecare masina vine cu un sistem multimedia si nu se poate pune dupa una pe cealalta , recomandarea lor fiind sa imi pun alta navigatie aftermarket dar aici ma lovesc de alta problema pentru ca pe internet toata navigatiile aftermarket sunt pentru masinile care nu vin cu navigatie din fabrica. Ce as putea sa fac pentru ca nu vreau sa stau cu sistemul multimedia stricat? Eroarea asta imi apare pe ecranul navigatiei
- cristi_ilie
- **
- 279 mesaje
- din 06 Jul 2007
- Astra 2012 A17dtr
- Vrancea
cristi_ilie
- Mesaje scrise: 279
- Masina: Astra 2012 A17dtr
- Cont inregistrat: 06 Jul 2007
- Mesaj Privat
- PAlexandru-Marcel
- OP
- 4 mesaje
- din 09 Feb 2017
PAlexandru-Marcel
- Mesaj Privat
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
Citeste cap coada.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=134148
Sunt si likuri catre pagini care te ajuta.
https://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=134148
Sunt si likuri catre pagini care te ajuta.
- PAlexandru-Marcel
- OP
- 4 mesaje
- din 09 Feb 2017
PAlexandru-Marcel
- Mesaj Privat
Tiaz- Suspendat
- 1,053 mesaje
- din 23 Jan 2009
- Astra 2008 Z 17 DTR
- Bucuresti
Tiaz- Mesaje scrise: 1,053
- Masina: Astra 2008 Z 17 DTR
- Cont inregistrat: 23 Jan 2009
- Mesaj Privat
- PAlexandru-Marcel
- OP
- 4 mesaje
- din 09 Feb 2017
PAlexandru-Marcel
- Mesaj Privat
Din cate am vazut @CristianTM este din Timisoara si asta inseamna sa bat toata tara ca sa ajung acolo...cei din reprezentanta mi-au zis ca ar exista un cd original cu softul acestei navigatii si doar cu ala as putea(nici ei nu sunt siguri) sa fac ceva dar ma costa 200€ ca sa il aduca pe comanda si nu imi garanteaza nimeni ca merge.
Tiaz- Suspendat
- 1,053 mesaje
- din 23 Jan 2009
- Astra 2008 Z 17 DTR
- Bucuresti
Tiaz- Mesaje scrise: 1,053
- Masina: Astra 2008 Z 17 DTR
- Cont inregistrat: 23 Jan 2009
- Mesaj Privat
_Kim_
- Mesaje scrise: 7