Sunt posesorul unui opel astra j, an 2012,motorizare 1.7 ecoflex. Pe sistemul maimuta cand nu are ce face se scarpina,am incercat sa ii instalez o tema ca sa ii schimb culoarea la tema navigatiei mi-a dat o eroare si de atunci sistemul multimedia se deschide,imi da o eroare si se inchide...problema principala este ca nu mai merge muzica,radio,senzorii de parcare,navigatia,nici macar sunetele de la semnal. Am fost in reprezentanta si dupa 3 zile de umblat la ea (instalare soft dupa un cd original,conectata alta unitate de pe alt opel)au ajuns la concluzia ca nu poate sa ii faca nimic,explicatia lor fiind ca fiecare masina vine cu un sistem multimedia si nu se poate pune dupa una pe cealalta , recomandarea lor fiind sa imi pun alta navigatie aftermarket dar aici ma lovesc de alta problema pentru ca pe internet toata navigatiile aftermarket sunt pentru masinile care nu vin cu navigatie din fabrica. Ce as putea sa fac pentru ca nu vreau sa stau cu sistemul multimedia stricat? Eroarea asta imi apare pe ecranul navigatiei