De la capacul de chiuloasa trebui sa ai un furtun subtire care duce la clapeta de acceleratie. Trebui sa ai un vacum care iti duce la clapeta de acceleratie. Altfel nu avea cum sa ajunga
ulei pe clapeta. Intr-o poza in care este desenata pozitia EGR-ului in partea stanga se vede un furtun care iese din capacul culbutor si duce la clapeta. Ala este vacumul.
Dau si eu cu pararea daca nu ai gasit rezolvarea. Acel furtun sa vin de la sistemul de
franare. ori dupa cum am vazut in alta poza, daca am vazut bine. Acel furtunas subtire ar duce undeva sub ECU sau in zona la ECU.
Ori poti sa mai verifici daca nu cumva acel furtun vine de la canistra de vapori de benzina. Valva daca nu ma insel este chiar dupa clapeta prinsa de caroserie. Se vede si in poza. Langa sistemul de franare.
Dute dupa lungimea furtunului si vezi unde s-ar potrivi, cauta la 360 de grade. Trebui sa aibe un locas.
Daca in poza este vorba de sageata cu galben acel furtun pare a veni din capacul culbutor in sistemul de alimentare cu aer. In concluzie ai 2 furtune care duce in capac la clapeta. unu gros si unul subtire. Asa am si eu.