referitor la ce a citat un coleg despre schimbarea segmentilor ,confirm si eu cele citate ; am un prieten care are o relatie de prietenie-afaceri
cu un inginer de la sandra auto care i a spus exact acelasi lucu sub forma ; eu personal daca as avea un motor care consuma ulei prima data i as schimba semeringurile supapelor pt ca asta este cauza in marea majoritate a cazurilor ! dar manopra pt aceasta chestie este mai mica ,asta este de la mine
). mi am rezolvat o problema care era estimata de mecanici la 1000 de ron minim, cu doar 25 de ron .când mi am expus rezolvarea , fara nici un interes, in vederea ajutarii altor colegi sau macar pt tragerea unor concluzii , am fost facut ,direct cu nerusinare, mincinos fara nici un alt argument impotriva .acum de ce m a jignit acel coleg semimecanic pasionat , din ceea ce vad ca a postat prin topicuri , n am idee .poate pt ca este un mecanic in devenire in cautare de potentiali clienti pe forum ?cum sunt multi altii pe aici observ !scuze de dublupost