Salutare tuturor.
Am montat tempomatul pe un
Astra G din 2001 Z16 SE. Confirm ca pinii folositi pt motorizarea asta sunt :
Maneta: - litera A, B, C sau D se ia in considerare in cazul in care aveti mufa mica la maneta. Daca nu, corelarea se face dupa culori.
Pin A din mufa manetei (firul ROSU) se leaga la pinul 62 din ECU, mufa K.
Pin B din mufa manetei (firul NEGRU) se leaga la plus contact (siguranta F38).
Pin C din mufa manetei (firul MARO) se leaga la pinul 44 din ECU, mufa K.
Pin D din mufa manetei (firul GALBEN) se leaga la pinul 29 din ECU, mufa K.
Din Siguranta F.38 -> SW ambreiaj -> Pin 61 din ECU, mufa K.
Switch ambreiaj -am folosit cel gri din postul colegului de mai sus, dupa ce m-am chinuit sa il fac sa intre in lacas. Nu este cel care trebuie, are un stift de ghidare ce nu ii permite sa intre in apertura aia patrata. Dupa inlaturare, am constatat ca clipsurile nu au loc sa se preseze suficient incat sa sa intre, din cauza plasticuiui rosu. Asa ca l-am mai ciopartit umpic. Electric este OK, fizic nu intra fara sa il modifici. Electric este un contact
normal deschis.
Pinii ce intra in mufa K de la ECU sunt de forma rotunda diametru ~2.5mm. Recomand sa se folosesca pini originali (ex: de la o alta mufa de la dezmembrari). Pt a-i adauga se desface clema metalica a conectorului, de da jos capacul de protectie a firelor, se scoate pana opritor din conector cu o surubelnita subtire (este un plastic de culoare violet, ce se scoate printr-o gaura dreptunghiulara din latura scurta a conectorului )

, se baga pinii prin gelatina aia pana fac "click".

Apoi se monteaza la loc pana violet, capacul protectie cabluri si clema metalica. Ce este bine de stiut este ca spatiul de lucru la Z16SE nu este foarte generos.