badogistu
- Mesaje scrise: 7
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 07 Aug 2007
- Mesaj Privat
Intoducerea find facuta acum vin intrebarile, va rog sa ma jutati daca santeti in masura.
1 Se mai afla de cumparat carburator nou pt modelul asta de opel si daca este rentabila investitia, eventual cine stie un pret estimativ i-l rog sa-mi spuna ?
2 Se poate adapta carburator de dacie iar in cazul in care se poate merita adaptat si consumul la cat va cobora? se va pierde mult din putere?
3 Exista cumva pe piata set pentru reconditionarea carburatorului ? La motocicletele rusesti la carburatoarele K 68 k65... cumperi un astfel de set care contine toate componentele care se uzeaza in mod normal.
4 Ar fi posibil ca o parte din probleme sa apara si din cauza aprinderi ?, care nu stiu de care este clasica cu platini sau electronica, inca nu am desfacut-o.
5 Daca aveti vreo idee despre ce ar trebui facut pt. remedierea problemei astept sfaturi.
Va multumesc.
Numai Bine
- Suller Istvan
- **
- 434 mesaje
- din 17 Apr 2007
- Kadett 1986 1,3
- turda
Suller Istvan
- Mesaje scrise: 434
- Masina: Kadett 1986 1,3
- Cont inregistrat: 17 Apr 2007
- Mesaj Privat
badogistu
- Mesaje scrise: 7
- Cont inregistrat: 07 Aug 2007
- Mesaj Privat
mai am o itrebare , doua chiar, merita pus GPL ? si cheder pt porbagaj (garnitura de cauciuc) se mai afla de cumparat noua si daca da cam cat ar costa? mersi
pe masura ce aflu rezolvare la problemele mele o sa le pun pe forum si ar fi frumos daca un moderator ar face o munca titanica, sa intocmeasca un tabel cu problemele tipice ale opelului kadett si modul de solutionare al lor.
- Suller Istvan
- **
- 434 mesaje
- din 17 Apr 2007
- Kadett 1986 1,3
- turda
Suller Istvan
- Mesaje scrise: 434
- Masina: Kadett 1986 1,3
- Cont inregistrat: 17 Apr 2007
- Mesaj Privat