andreie
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2011 Z16XER
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 05 Mai 2014
- Mesaj Privat
Salut,
Spuneti-mi va rog si mie un loc unde pot sa montez niste huse de astra h - dupa ce am citit pe aici ce probleme sunt cu demontarea/montarea banchetei din spate, as vrea sa nu risc nimic si sa merg la profesionisti sa le monteze.
Daca stiti, recomandati-mi si mie va rog un service de incredere, eventual preturi.
Multumesc,
PS: scuze daca postez in sectiunea gresita.
Spuneti-mi va rog si mie un loc unde pot sa montez niste huse de astra h - dupa ce am citit pe aici ce probleme sunt cu demontarea/montarea banchetei din spate, as vrea sa nu risc nimic si sa merg la profesionisti sa le monteze.
Daca stiti, recomandati-mi si mie va rog un service de incredere, eventual preturi.
Multumesc,
PS: scuze daca postez in sectiunea gresita.
- jE
- 8,418 mesaje
- din 04 Jun 2006
- Astra 2005 Z18XE
- Brasov
jE
- Mesaje scrise: 8,418
- Masina: Astra 2005 Z18XE
- Cont inregistrat: 04 Jun 2006
- Mesaj Privat
Daca sunt huse tip maieu, le montezi lejer fara sa demontezi banchete/scaune/nebunii. Atentie la scauenel fata, sa nu iti fie obturate airbag-urile din scaun (daca ai)
Daca vrei sa retapitezi scaunele, atunci e necesara demontarea lor. Nu e nicio problema la demontat, suruburile sunt fixate cu pasta autoblocanta insa daca ai ce scule trebuie, le dai jos lejer
Daca vrei sa retapitezi scaunele, atunci e necesara demontarea lor. Nu e nicio problema la demontat, suruburile sunt fixate cu pasta autoblocanta insa daca ai ce scule trebuie, le dai jos lejer
andreie
- Mesaj Privat
- Op3l
- 528 mesaje
- din 20 Dec 2013
- Astra 2006 Z17DTH
- Cluj
Op3l
- Mesaje scrise: 528
- Masina: Astra 2006 Z17DTH
- Cont inregistrat: 20 Dec 2013
- Mesaj Privat
Scuze de offtopic dar nu-ti place interiorul incat vrei sa-i pui huse? Eu sugerez sa te bucuri de interiorul ei ca doar de aceea ai cumparat-o.
Niste huse mai de doamne ajuta(care nu vin ca dracu) sunt 150 RON , iar un scaun de inlocuit cu totul in caz de incident (ars cu tigara) este 100-150 RON. iar tot interiorul inclusiv fete de usi 100 E , 150 pe piele partiala .Ma rog fiecare cu parerea lui.
Niste huse mai de doamne ajuta(care nu vin ca dracu) sunt 150 RON , iar un scaun de inlocuit cu totul in caz de incident (ars cu tigara) este 100-150 RON. iar tot interiorul inclusiv fete de usi 100 E , 150 pe piele partiala .Ma rog fiecare cu parerea lui.
andreie
- Mesaj Privat
Salut,
Nu i-as pune, dar am un bebe si ea draguta nu stie ca trebuie sa tina masina lu' tati curata - vorbesc de pantofi plini de noroi direct pe bancheta si toate alea, de stat in scaun nici nu vrea sa auda
Masina o am de trei ani si nu am pus huse, dar acum chiar se impun - oricum, multumesc de info cu preturile pentru schimbat interior/scaune, e bine de stiut ca nu e o avere in caz ca se intampla.
o zi buna,
Nu i-as pune, dar am un bebe si ea draguta nu stie ca trebuie sa tina masina lu' tati curata - vorbesc de pantofi plini de noroi direct pe bancheta si toate alea, de stat in scaun nici nu vrea sa auda
Masina o am de trei ani si nu am pus huse, dar acum chiar se impun - oricum, multumesc de info cu preturile pentru schimbat interior/scaune, e bine de stiut ca nu e o avere in caz ca se intampla.
o zi buna,
- george_eu25
- 666 mesaje
- din 17 Sep 2010
- Astra 2012 A1.7 DTR
- Bucuresti
george_eu25
- Mesaje scrise: 666
- Masina: Astra 2012 A1.7 DTR
- Cont inregistrat: 17 Sep 2010
- Mesaj Privat
Nu te supara,dar daca si pentru montatul huselor ai ajuns sa ceri ajutor.....E cam naspa treaba!La mine le-am montat in vreo 30-40 minute si crede-ma ca nu am experienta deloc!Ca fapt divers,scaunul din dreapta fata l-a imbracat nevasta-mea,ca ea sta acolo.... Bine,nu stiu cat conteaza ca eu am break,dar nu cred ca e asa mare inginerie la hatchback fata de break.Sfatul meu sa ti le pui tu cand ai un pic de timp!Asa mai si inveti una-alta si mai economisesti si niste bani!
Referitor la utilitatea lor ai perfecta dreptate.Si eu le-am pus din exact acelasi motiv!
Referitor la utilitatea lor ai perfecta dreptate.Si eu le-am pus din exact acelasi motiv!
andreie
- Mesaj Privat
- vlad-OPC
- 1,074 mesaje
- din 23 Jan 2011
- Astra 2008 Z16XER
- Bucuresti
vlad-OPC