Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H
  • andreie

• Mesaje scrise: 5
  • Masina: Astra 2011 Z16XER
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 05 Mai 2014

• Mesaj Privat
Salut,

Spuneti-mi va rog si mie un loc unde pot sa montez niste huse de astra h - dupa ce am citit pe aici ce probleme sunt cu demontarea/montarea banchetei din spate, as vrea sa nu risc nimic si sa merg la profesionisti sa le monteze.

Daca stiti, recomandati-mi si mie va rog un service de incredere, eventual preturi.

Multumesc,

PS: scuze daca postez in sectiunea gresita.
Skip ads

• jE

• Mesaje scrise: 8,425
  • Masina: Astra 2005 Z18XE
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2006

• Mesaj Privat
Daca sunt huse tip maieu, le montezi lejer fara sa demontezi banchete/scaune/nebunii. Atentie la scauenel fata, sa nu iti fie obturate airbag-urile din scaun (daca ai)
Daca vrei sa retapitezi scaunele, atunci e necesara demontarea lor. Nu e nicio problema la demontat, suruburile sunt fixate cu pasta autoblocanta insa daca ai ce scule trebuie, le dai jos lejer
  • andreie

• Mesaj Privat
multumesc frumos, incerc singur atunci si revin daca sunt probleme 😊
Stiam ca trebuie demontata bancheta din spate, pentru ca husa are niste urechi din elastic care se prind pe sub bancheta, intre ele.
  • Op3l

• Mesaje scrise: 528
  • Masina: Astra 2006 Z17DTH
  • Cont inregistrat: 20 Dec 2013

• Mesaj Privat
Scuze de offtopic dar nu-ti place interiorul incat vrei sa-i pui huse? Eu sugerez sa te bucuri de interiorul ei ca doar de aceea ai cumparat-o.
Niste huse mai de doamne ajuta(care nu vin ca dracu) sunt 150 RON , iar un scaun de inlocuit cu totul in caz de incident (ars cu tigara) este 100-150 RON. iar tot interiorul inclusiv fete de usi 100 E , 150 pe piele partiala .Ma rog fiecare cu parerea lui.
  • andreie

• Mesaj Privat
Salut,

Nu i-as pune, dar am un bebe si ea draguta nu stie ca trebuie sa tina masina lu' tati curata - vorbesc de pantofi plini de noroi direct pe bancheta si toate alea, de stat in scaun nici nu vrea sa auda 😊

Masina o am de trei ani si nu am pus huse, dar acum chiar se impun - oricum, multumesc de info cu preturile pentru schimbat interior/scaune, e bine de stiut ca nu e o avere in caz ca se intampla.

o zi buna,
  • george_eu25

• Mesaje scrise: 665
  • Masina: Astra 2012 A1.7 DTR
  • Cont inregistrat: 17 Sep 2010

• Mesaj Privat
Nu te supara,dar daca si pentru montatul huselor ai ajuns sa ceri ajutor.....E cam naspa treaba!La mine le-am montat in vreo 30-40 minute si crede-ma ca nu am experienta deloc!Ca fapt divers,scaunul din dreapta fata l-a imbracat nevasta-mea,ca ea sta acolo.... 😈 Bine,nu stiu cat conteaza ca eu am break,dar nu cred ca e asa mare inginerie la hatchback fata de break.Sfatul meu sa ti le pui tu cand ai un pic de timp!Asa mai si inveti una-alta si mai economisesti si niste bani!
Referitor la utilitatea lor ai perfecta dreptate.Si eu le-am pus din exact acelasi motiv!
  • andreie

• Mesaj Privat
Salut,

Treaba e ca sunt varza, atehnic total, si am inteles ca ar fi probleme la bancheta din spate, care are nu's ce cleme ce se pot indoi daca nu esti atent - am citit destul incat sa ma ia cu fiori 😊))))

La scaune si tetiere n-am treaba, cu bancheta spate e problema.
  • vlad-OPC

• Mesaje scrise: 1,061
  • Masina: Astra 2008 Z16XER
  • Cont inregistrat: 23 Jan 2011

• Mesaj Privat
Cumpara husele, vin eu o cu lada de bere, si o sa vezi cat de simplu este totul 😳
  • andreie

• Mesaj Privat
deal 😊
Skip ads

1. Home
  2. Opel Astra
  3. Astra H

Intră în ClubOpel!