zcatalin a scris:Vezi ca bujiile sa fie pentru motorul tau. Verifica distanta intre electrozi. Pune si alta bobina, chiar de noua poate sa fie defecta. Daca ai curatat clapeta de acceleratie/egr, vezi sa schimbi si garniturile de pe acolo.
Aveam aceleasi simptome, nu oscila asa mult turometrul la relanti, dar zdruncina un pic masina. Imi mergea uneori in 3 cilindri la turatii mici, peste 2500 de ture disparea fenomenul (de aia probabil ai si tu impresia ca la viteze mari e ok). La mine a fost fie de la garnitura de la clapeta, ca tragea aer fals, fie de la bobina. Mentionez ca fenomenul a aparut dupa ce am curatat clapeta de acceleratie. Deasemenea, mentionez ca-mi dadea eroare 0304, missfire pe cilindrul 4, dar nu era prezent, ci doar stocata. Am schimbat acea garnitura la clapeta, si am facut schimb de bobine cu un coleg de aici de pe forum. Masina lui merge bine cu bobina mea, a mea merge bine cu bobina lui. Schimbul l-am facut acum 3 saptamani, urmeaza sa ne gasim cat de curand sa schimbam iar bobinele, vremea nu ne-a ajutat intre timp; eu sper sa mearga ok si cu bobina mea, si sa fi fost doar de la garnitura aia nenorocita.
bujiile sunt pt motorul meu si bobina la fel...am verificat bobina la alt coleg care are aceeasi masina si ii merge ft bn...dupa cum am mai spus si colegului am sa ma uit la clapeta de acceleratie...am aceleasi simptome ca la tn la turatii mici nu merge bn, peste 2500 turatii e totul bn chiar daca senzorul e aprins in bord...
PS: peste 2/3 zile am sa vin cu detalii sau sa anunt ca am dat de cap cu ajutorul vostru...multumesc