- pompa frana completa;
- servofrana;
- conducte frana, pentru spate am inteles ca au punct de conexiune undeva sub usa sofer;
- la puntea spate sunt cateva diferente de coduri, eu am gasit sistem complet, fara punte totusi. Oala, tamburi, protectii, tot ce e pe acolo.
- pompa abs, include calculatorul, am cam 15-20 cm de conductori electrici de la mufa, suficient sa continui instalatia electrica;
- suport pompa abs;
- senzori abs fata, pe spate sunt inclusi la tamburi;
- instalatie electrica in interior, exista un cablu dedicat senzorilor abs pe spate, ajunge pana in mufa de sub bancheta spate;
- bec bord a fost montat deja, la testul cu opcom se aprinde, tot circuitul pare complet acolo.
La puntea fata nu e clar. In EPC nu am gasit coduri diferite pentru planetare cu sau fara abs. Ramane sa vad daca planetarele existente au inelul pentru impulsuri si daca fuzeta are locasul pentru senzori.
![](http://s3-eu-west-1.amazonaws.com/2013.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
Presupunand ca totul va fi montat in perioada urmatoare, sper in 2-3 luni, cred ca trebuie o aerisire de frane si pentru pompa abs si mai mult ca sigur o programare tech2, opcom nu cred sa mearga, poate cineva stie mai multe ca mine.
Toate piesele sunt/vor fi luate de pe o Corsa 1.2 Z12XE din 2001.
O perioada am incercat sa vad daca pot face combinatia abs+tc sau chiar abs+esp dar calculatorul motorului nu are nici o intrare pentru taiere putere, am ramas la solutia montarii unui abs simplu. Hai sa vedem cum o scoatem la capat si cu aceasta modificare.
Ultima modificare făcută de liviu2004 la Sam 23 Mar, 2013 7:59 pm