- pompa frana completa;
- servofrana;
- conducte frana, pentru spate am inteles ca au punct de conexiune undeva sub usa sofer;
- la puntea spate sunt cateva diferente de coduri, eu am gasit sistem complet, fara punte totusi. Oala, tamburi, protectii, tot ce e pe acolo.
- pompa abs, include calculatorul, am cam 15-20 cm de conductori electrici de la mufa, suficient sa continui instalatia electrica;
- suport pompa abs;
- senzori abs fata, pe spate sunt inclusi la tamburi;
- instalatie electrica in interior, exista un cablu dedicat senzorilor abs pe spate, ajunge pana in mufa de sub bancheta spate;
- bec bord a fost montat deja, la testul cu opcom se aprinde, tot circuitul pare complet acolo.
La puntea fata nu e clar. In EPC nu am gasit coduri diferite pentru planetare cu sau fara abs. Ramane sa vad daca planetarele existente au inelul pentru impulsuri si daca fuzeta are locasul pentru senzori.

Presupunand ca totul va fi montat in perioada urmatoare, sper in 2-3 luni, cred ca trebuie o aerisire de frane si pentru pompa abs si mai mult ca sigur o programare tech2, opcom nu cred sa mearga, poate cineva stie mai multe ca mine.
Toate piesele sunt/vor fi luate de pe o Corsa 1.2 Z12XE din 2001.
O perioada am incercat sa vad daca pot face combinatia abs+tc sau chiar abs+esp dar calculatorul motorului nu are nici o intrare pentru taiere putere, am ramas la solutia montarii unui abs simplu. Hai sa vedem cum o scoatem la capat si cu aceasta modificare.
Ultima modificare făcută de liviu2004 la Sam 23 Mar, 2013 7:59 pm