Hai sa vedem cateva pareri...
Cati dintre voi ati dezactiva ESP-ul...si de ce? (Pentru cei care nu dispun de buton)....
Pentru cei care au buton de ESP pe bord...Cum tineti ESP-ul pe ON sau pe OFF...si de ce...?
Si acum sa va spun si eu parerea....
Eu unu...Votez cu PRO...
DA...
Aud tot mai des in ultimul timp oameni care si-ar dori un buton de ESP ON/OFF pe bord....Pentru???
Cand am dat prima data de permis...Si eu eram CONTRA ESP-ului...pana am vazut ce rau e fara....
Asa cum spun si altii pe diferite forumuri...ESP=ul este menit sa corecteze greselile umane...EXACT...greselile umane...Sa nu mi spuna mie unu ca n a intrat macar o data intr o curba si nu i-a fugit spatele...macar un pic...cat sa-i ofere o doza mica de adrenalina...
Cati dintre voi ati prins o portiune de drum acoperita de un strat consistent de apa...fara sa franati...si ati observat cum ESP=ul isi face treaba...Oare ce se intampla daca aveai ESP-ul uitat pe OFF...? si te fura spatele....Nu stiu daca 7 din 10 persoane reusesc sa redreseze o masina la 100km/h asa cum o face ESP-ul...
AAA...Si inca ceva...Tot mai des aud copilasii astia de 18-19 ani care abia au dat de permis...ca pierd secunde 😛 cand vor sa faca o liniuta cu ESP-ul pe ON...
![Arrow](http://www.clubopel.com/images/2013/blank.gif)