Am un opel astra 1.7 ecoflex, 2009, 150000km, Caravan si oscileaza relantiul si pana se incalzeste are o tremurare motorul la o turatie mai mica de 2000 rpm.A fost facut un test, dar a zis ca nu are functii pt. motorul acesta! A zis sa merg la reprezentanta sa fac o invatare de injectoare.Acum as dori sa aflu cauza mai precisa , injectoarele sunt de vina sau regulatorul de presiune sau cum as putea sa-mi dau seama. Masina are injectoare delphi. Dupa ce masina se incalzeste, acea trepidatie dispare dar ramane oscilarea relantiului, care pur si simplu uneori galopeaza( 800/900rpm). Trebuie sa zic ca am recurs la cumpararea unei solutii de curatat injectoare(duralube) dar nu am apucat sa merg foarte multi km; am curatat Egr-ul si a dat impresia ca s-a remediat problema, dar a revenit a doua zi. Am desfacut si regulatorul de presiune suflandu-l si montandu-l la loc.
Vreau sa stiu ce am de facut, repar injectoarele sau cumpar regulatorul de presiune, doua operatiuni la fel de scumpe....!!!!!