Joi 01 Nov, 2012 4:20 pm
Mai sus, in pozele publicate de mine, este o mufa lata, neagra, din care ies patru fire (este mufa cu incalzire si pretensionari) si o mufa galbena/mov care este de la airbag. Trebuie vazut daca din mufa neagra ies 4 fire (trebuie scos scaunul pentru o concluzie mai buna). Eu aveam inainte scaune sport (textil) si am inlocuit tot interiorul cu piele, insa scaunele nu sunt sport, lucru pe care il simt in curbe cand "fug" de pe scaun. Eu nu le schimbam, insa pt ca lucrez in praf mult aveam masina tot timpul plina de praf. Vezi ca sunt intalatii separate ce se baga pe sub materialul textil (probabil este ceva de munca) iar pretul ar fi sub 400 lei pt 2 scaune (incluzand butoanele). Asta in cazul in care nu gasesti scaune din piele care sa arate bine iar din cate stiu eu se vand si cu bancheta din spate (pt ca nu mai au ce face cu ea, nu o cumpara nimeni separat) iar pretul pleaca de la 200 euro pt ceva decent iar daca este bine intretinuta poate fi si de la 1200 lei in sus. Insa poate ma insel. Sfatul meu, daca este sa-ti iei din piele, sa cauti cu cusaturi cat mai multe pe scaun (riscul de a avea cute si sa fie desprinsa pielea de scaun este diminuat).