- seftaka
- OP
- 1,184 mesaje
- din 30 Oct 2011
- Astra 2006 Z19DT
- Constanta
seftaka
- Mesaje scrise: 1,184
- Masina: Astra 2006 Z19DT
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 30 Oct 2011
- Mesaj Privat
Salut! Masina este un astra h caravan 1,9cdti! A fost schimbat de curand tot kitul de ambreiaj plus volanta cu masa dubla! Au disparut vibratiile, zgomotele metalice, cand apas jumatate de ambreiaj nu mai tacane in ritm cu motorul! Dar, totusi acum daca apas foarte putin ambreiajul, simt o bataie usoara in pedala in ritm cu motorul! Este normal, sau a fost o reparatie romaneasca? Si pe langa astea, cand merg in a 2 a si a 3a, la 1900 cu acceleratia usor calcata, in momentul in care apas un pic mai tare, parca se inneaca motorul, si are mici zvacniri! Astept niste pareri!
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat
la partea cu volanta: nu e normal
eu nu mai am nici cea mai mica vibratie in pedala de cand am schimbat-o
la partea cu inecatul: curata EGR, clapeta de acceleratie dar poate fi si turbina
verifica tot traseul de admisie (turbina, intercooler, furtune, clapeta acceleratie, egr) sa nu prinzi pe undeva aer fals
eu nu mai am nici cea mai mica vibratie in pedala de cand am schimbat-o
la partea cu inecatul: curata EGR, clapeta de acceleratie dar poate fi si turbina
verifica tot traseul de admisie (turbina, intercooler, furtune, clapeta acceleratie, egr) sa nu prinzi pe undeva aer fals
Tiaz- Suspendat
- 1,053 mesaje
- din 23 Jan 2009
- Astra 2008 Z 17 DTR
- Bucuresti
Tiaz- Mesaje scrise: 1,053
- Masina: Astra 2008 Z 17 DTR
- Cont inregistrat: 23 Jan 2009
- Mesaj Privat
Salut,
La orice diesel daca apesi foarte putin pedala de ambreiaj vei simti o trepidatie usoara in aceasta. Volanta daca e sa bata o face la jumatatea cursei de apasare si din ce inteleg la tine nu mai este cazul.
Cum ti s-a spus si mai sus incearca pentru inceput sa verifici daca egr-ul functioneaza cum trebuie, iar daca este infundat curata-l impreuna cu galeria de admisie, vei avea o cu totul alta masina. Daca si dupa curatare trepidatiile nu dispar, trebuiesc verificate injectoarele pe un stand specializat.
Bafta
La orice diesel daca apesi foarte putin pedala de ambreiaj vei simti o trepidatie usoara in aceasta. Volanta daca e sa bata o face la jumatatea cursei de apasare si din ce inteleg la tine nu mai este cazul.
Cum ti s-a spus si mai sus incearca pentru inceput sa verifici daca egr-ul functioneaza cum trebuie, iar daca este infundat curata-l impreuna cu galeria de admisie, vei avea o cu totul alta masina. Daca si dupa curatare trepidatiile nu dispar, trebuiesc verificate injectoarele pe un stand specializat.
Bafta
- jgyprime
- 9,953 mesaje
- din 22 Dec 2010
- Vectra 2005 Z19DT
- Galati
jgyprime
- Mesaje scrise: 9,953
- Masina: Vectra 2005 Z19DT
- Cont inregistrat: 22 Dec 2010
- Mesaj Privat