Intr-un final, dupa mai multe incercari in care mi-a pus nervii la incercare am reusit sa leg corect unitatea cu motoras, nu se initializeaza corect pana nu legi 8 fire in mufa, mai exact firele A, B, C D, E, F, G, K din poza de mai jos :
Eu greseam pentru ca nu legam si firul galben-negru din mufa 'G' la firul galben-negru din switch-ul de frana, cel care pleaca spre lumini.
Dar m-a ajutat mult postul asta de pe VxON :
http://www.vauxhallownersne...nal.178135/page-2 , mai exact partea de testare a firelor din mufa unitatii de CC, citez :
"If you are sure you have a speed signal, then you need to check the other wires with a test lamp.
Disconnect the cruise motor, turn the ignition on and connect a lamp (say 5W) between :
- E & F , lamp should light
- G & F , lamp should light
- D & E , lamp should light
- A & E , lamp should light
- B & E , lamp should light when 'I' button is pressed
My notes on fitting an Omega system to a Cavalier.
Letters are the letters on the Omega cruise motor :
A - black/red, stalk, 'OFF' switch, grey
B - black/yellow, stalk, 'I' switch, green
C - black/brown, stalk, 'R' switch, blue (red switch wire to ignition)
D - black/blue, clutch switch (other clutch switch wire to ignition)
E - brown, earth
F - black, ignition, must connect to the black wire at the brake pedal switch
G - black/yellow, brake lights, must connect to the black/yellow wire on the brake light switch
H - not connected
J - not connected
K - blue/red, km/h on dash connector"
Am luat un multimetru, am verificat daca am tensiune pe firele respective, conditia 'G & F lamp should light' nu era satisfacuta asa ca l-am legat unde trebuia, am iesit la drum si de la 25km/h se pot folosi butoanele de control de la maneta.
Astea fiind zise etapa de testare s-a incheiat, urmeaza sa montez fizic unitatea cu motoras in compartimentul motor si sa dau gaura sa pot fixa camasa exterioara a celui de-al doilea cablu tot in urechea in care este prinsa camasa cablului de acceleratie original de pe pompa de injectie.