Mays a scris:@hiperul - La mine pe ceasurile normale nu de opc mi se aprinde exact acel martor cand am o pana si pun rezerva care nu are senzor de presiune, cum pun roata cu senzor la loc dispare, plus ca acum un an am umblat o buna perioada pe rezerva cu acel martor aprins pana am gasit janta cu senzor, dupa ce am luat o bordura care avea un fier ascutit in ea si am taiat cauciucul, nu mi am dat seama ca s-a desumflat instant si am mai mers putin pe bordura pana am spart senzorul, deci avertizeaza lipsa unui senzor de presiune, si am mai observat ceva interesant odata cu schimbarile astea de cauciucuri, mesterii de la vulcanizare nu au tinut cont sa monteze rotile fiecare unde erau si imi indica presiune de 1.5 fata dreapta, restul 2.2, iar vizibil desumflata era dreapta spate, deci trebuie respectatata ordinea montarii, banuiesc ca senzorii au fiecare locul lui si nu se pot inversa, mi a luat ceva timp umflad si desumfland ca sa le gasesc locul corect.
Eu nu bag mai putin de 2,4 bari in ele ...imi tot bagau 2,2 mesterii ca asa ziceau ei ca e bine si ma tot stresa computerul ca am o roata mai moale...ba ca am doua...
Inca ceva daca pui alte jante si nu au senzori de presiune cred ca o sa ai tot timpul pe monitor mesajul de avertizare? tu ar trebui sa stii ca doar ai circulat cu rezerva...😛