Nimic rau pana la prima fraza (citez, din pacate nu am scanner sa va dau direct originalul dar va dau ziarul daca vreti 😊
"DUPA ELIMINAREA RADIOULUI, A AERULUI CONDITIONAT SI A COMENZII DE DIRECTIE DE LA MODELUL SEDAN LOGAN, UNGHIURILE CARE FACEAU MASINA MAI AERODINAMICA AU DISPARUT, ECONOMISINDU-SE ASTFEL 10 EURO." 😶
si in acel moment amarata mea de ratiune s-a blocat. citesc de 5x , sa nu zic ca e o eroare de tipar. Nu e citatul vreunui oficial Renault ci textul doamnei Oniga.
Sa o luam usor...luam o masina, in speta Logan sedan. Ii scoatem radioul 😉 , aerul conditionat (BUN, pana aici deduc ca ii reducem greutatea masinii) si a comenzii de directie 😶 (adica ii scoatem volanul sau caseta de directie????
![Question](http://www.clubopel.com/images/2013/blank.gif)
unghiurile? ce legatura are designul si aerodinamica cu radioul din interior si cu A/C-ul? Ca sa nu mai vorbesc de "comanda de directie". Ca s-au economisit 10 euro, inteleg...ba chiar cred ca daca scoti radioul si A/C-ul si caseta de directie, rezulta o masina inutilizabila pt ca nu are directie 😈 si cu o reducere de 1000euro.
Asta ca sa nu aducem vorba ca nu vad nimic benefic in disparitia misterioasa 😂 a unghiurilor care fac masina mai aerodinamica.
Colegi Clubberi, HEEELP! Oare sunt idiot? Sa imi traduca si mie in romana textul acesta d.p.d.v al logicii exprimate in continut.
I-am trimis un email (e trecut in ziar) doamnei Oniga, astept cu nerabdare o explicatie (sper sa nu imi spuna ca a uitat sa precizeze ca lipsa motorului ar face masina cu 500kg mai usoara si s-ar economisi 2000 euro 🙄