Buna. Am avut o problema cu semnalizarea de pe aripa partea dreapta, nu mai mergea m-am uitat la bec era in regula si am controlat sa vad daca ajunge curet am observat ca nu ajunge curent m-am uitat la semnalizarea din dreapta fata la far am vazut un fir ''liber'' era cel de la semnalizarea de pe aripa cand am tras de acel fir mi-a aparut acea ''siguranta'' sau nu stiu cum sa o numesc cea din poza 2 am reparat semnalizarea dupa care m-am intors la ''siguranta''si am observat ca venea dintr-o cutiute poza 1 prima cutie care am gasit-o langa farul din dreapta pe urma am observat ca firele mai duc undeva unde am gasit cea de-a doua cutie si la fel are ''siguranta'' ce o fi aia.Ma gandesc ca o fi de la inchiderea din telecomanda, dar de ce 2 cutiute
?Dar inchiderea din telecomanda nu o folosesc pentru ca nu se inchide partea de la sofer nici fata nici spate si daca nu se inchide usa de la sofer nu stau inchise nici cele din dreapta se deschid.Intrebarea mea este ce sunt cutiile alea si de ce au potentiometru min. max.Multumesc si ma scuzati daca am facut vreo gresala sau nu m-am exprimat coret.
1
2