Am dus-o la test la maiandrei, la test, si mi-a dat eroare p1631, am decis sa schimb modulul electronic de la pompa de injectie ( recomandare Ecu.ro + maiandrei), am fost la DL. Mihai ( ecu.ro), si dupa ce mi-a testat separat si pompa, a zis ca s-ar putea sa il schimb degeaba, pentru ca pompa e in parametri normali. Ieri am observat si o fluctuatie a turometrului - sarea 6=7 sute de ture, fara ca turatia motorului sa se schimbe efectiv.
Am citit pe forum, si vad ca sunt unii care zic de un senzor al arborelui cotit, dar ma gandesc ca daca ar fi fost un senzor, din moment ce am fost la unii dintre cei mai recomandati oameni de pe forum, ar fi venit si ei cu solutia aceasta.
As vrea sa stiu daca are cineva o solutie pt asa ceva, fara sa ma apuc sa schimb si pompa si senzori, si apoi motor. S-a mai confruntat cineva doar cu P1631 ? Mentionez ca am schimbat debitmetru, am curatat tot ce era de curatat, testat electrovalve + schimbat una din ele. La test, totul era in paraetri normali.
AM vazut intr-o discutie ca danciucureanu, a mentionat ceva de aceasta eroare, la cineva care avea mai multe erori ,
Sa pui senzor original, ori ai GM pe cutie ori Isuzu.