Hai ca am facut poze:
Consola centrala:
La forma mea de consola, pozitia in care sunt montate era cam singura viabila. @GL10PEL - vad ca tu nu ai scrumiera in spate, asa ca nu vad nici o problema in a le monta direct spre pasageri. Dupa cum se vede si in pozele mele, pe lateral nu prea ai cum sa le pui fara sa le obstructioneze scaunele fata [poate doar daca pasager fata/sofer au sub 1.50m]. Mai am un pic de lucru la partea estetica: trebuie sa schimb suruburile [pe astea le avea flores prin casa 😊 ]
Portbagaj:
Dupa ce am cautat si nu am gasit precablarea pentru bricheta, pozitia cea mai convenabila a fost cea din poze. Plusul a fost luat din modul [firul negru/mov] dupa consultarea TIS-ului. Masa a fost legata la unul din suruburile de masa existente in zona. Prinderea s-a facut cu doua suruburi scurte de rigips, plasticul mochetat fiind suficient de tare. @GL10PEL - Am desfacut mufa sa vad unde vine papucul de plus, dar nu se cunoaste care este. Raman la recomandarea facuta telefonic, aceea de a cauta/ruga un coleg ce are TIS-ul si cunostiintele necesare [flores_astra e unul din ei].
Legat de mufe: eu le-am folosit pe cele indicate mai sus in link-ul catre magazin. Am gasit si originale GM, nu stiu codurile, dar la Autoa, acum ceva timp era comercializate ca:
SOCLU OE = 15 LEI/BUC
INEL SISTEM DE OPRIRE ACCESORII COMPARTIMENT INCARCARE OE = 29 LEI/BUC
@GL10PEL - legat de torpedou vezi postul meu de aici:
https://www.clubopel.com/vie...381&start=60. Eu nu am mai avut nevoie de conducta [era deja acolo], ci doar am dat jos un capacel de cauciuc care inchidea ramificatia spre torpedou.