Opel Astra G 1.6 twinport Z16XEP ENJoy
-computer bord
-radio CD, comenzi volan, 8 boxe
-oglinzi electrice incalzite
-gemuri electrice fata
-clima
-proiectoare
-jante aliaj 15"
-anul fabricatie 2003
-km: 85.500 ( reali, verificati pe toate partie)
-cumparata din belgia in aprilie 2010 de la niste batranei care au terminat leasing la ea in 2008 dovedit cu acte
-masina arata la interior tipla, pe exterior mai are julituri la colturi de bara
-parbriz original de 8 ani (ciobit in iarna asta la un drum de munte, deoarece ce au aruncat sararitele cu borduri in loc de nisip cu sare)
consum: exterior 5.5l/100km (viteza 80-120km/h)
interior 9.5/100km (Galati)
schimbarea treptelor 2500-3000 rot
-benzina petrom 95
-nu comsuma
ulei deloc.mai am 3000km si trebuie sa-i fac schimbul
-singurele probleme mi sa gripat rola intinzatoare originala (era din plastic si am schimbat cu una din metal+curea noua) la cureaua de transmisie si automat a cazut si el si cureaua de transmise
-mi-a cazut bobina de inductie, 510 lei noua Delphi (banuiesc ca a cazut din cauza
bujiilor care erau originale si eu aveam 85.000 km)
-dupa schimbarea bujiilor (bosh super cu 4 electrozi) + bobina de inductie sa rezolvat si problema oscilatiilor la relantin in intersectii+ inainte dimineata la temperaturi scazute imi dadea in nas in treapta 1-2 incercand sa merg constant.
-mai am o problema, consuma antigel si odata pe luna completez cu 1 L. am verificat-o vizual pe toate partile si nu am gasit urme de scurgere, dar nici nu ma deranjeaza prea mult ca imi arata in bord cand e nivelul redus si il completez
-restu las pe voi sa da-ti cu parerea. am vazut multe discutii cu consumuri enorme de conbustibil si de ulei, iar eu ulei consumat nu stiu ce e ala.