- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaje scrise: 3,710
- Masina: Vectra 2005 Z19DTH
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 15 Mar 2006
- Mesaj Privat
SA NU MAI FACETI nici un fel de afaceri cu ASTRA ASIGURARI !
Ce mi s-a intamplat ?
Fac CASCO la Astra Asigurari, bun, platesc ratele la timp, bun, are loc un incident, imi gasesc bara si aripa zgaraita + indoita. Bun, de aia am CASCO, merg la asigurator, face poze, deschidem doua dosare, unul pt aripa si unul pt bara. Duc masina in service, se schimba bara, se repara aripa, suna reprezentatul service-ului ca sunt problema cu asiguratorul si sa le rezolv cu el ca nu da acceptul de plata
Vorbesc cu asiguratorul la telefon, ...si vine duma ... ca vede el din pozele initiale (alea care le-am facut cand masina nu avea nici o problema si cand am incheiat polita), deci vede el in poze ca existau de atunci ! ? O sa va pun poze in curand cu incidentul si incerc sa obtin si acele poze initiale sa vad ce vede el acolo, ca ii trebuie clar ochelari de CAL ! Niste nesimtiti ! Adica repara masina, de ce nu au verificat inainte ? si dupa ce e gata.. stai ca nu ti-o dau ca sunt probleme ! Cu mine nu o sa le mearga ! Merg pana in panzele albe chiar si judecata !
Va rog sa ma sfatuiti ca m-au inervat astia la maxim !
CristianTM.
Ce mi s-a intamplat ?
Fac CASCO la Astra Asigurari, bun, platesc ratele la timp, bun, are loc un incident, imi gasesc bara si aripa zgaraita + indoita. Bun, de aia am CASCO, merg la asigurator, face poze, deschidem doua dosare, unul pt aripa si unul pt bara. Duc masina in service, se schimba bara, se repara aripa, suna reprezentatul service-ului ca sunt problema cu asiguratorul si sa le rezolv cu el ca nu da acceptul de plata
Vorbesc cu asiguratorul la telefon, ...si vine duma ... ca vede el din pozele initiale (alea care le-am facut cand masina nu avea nici o problema si cand am incheiat polita), deci vede el in poze ca existau de atunci ! ? O sa va pun poze in curand cu incidentul si incerc sa obtin si acele poze initiale sa vad ce vede el acolo, ca ii trebuie clar ochelari de CAL ! Niste nesimtiti ! Adica repara masina, de ce nu au verificat inainte ? si dupa ce e gata.. stai ca nu ti-o dau ca sunt probleme ! Cu mine nu o sa le mearga ! Merg pana in panzele albe chiar si judecata !
Va rog sa ma sfatuiti ca m-au inervat astia la maxim !
CristianTM.
- respected
- 542 mesaje
- din 13 Mai 2009
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
respected
- Mesaje scrise: 542
- Masina: Astra 2005 Z17DTH
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
- marian_sro
- 3,791 mesaje
- din 08 Apr 2007
- Vectra 1999 x20xev
- piatra neamt
marian_sro
- Mesaje scrise: 3,791
- Masina: Vectra 1999 x20xev
- Cont inregistrat: 08 Apr 2007
- Mesaj Privat
- Cosmin-Marian
- *
- 2 mesaje
- din 04 Mai 2011
- Bucuresti
Cosmin-Marian
- Mesaje scrise: 2
- Masina:
- Cont inregistrat: 04 Mai 2011
- Mesaj Privat
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
respected a scris:Eu am asigurare la ei de 2 ani, dauna de 13000 ron(3 dosare), plata la timp. Nu am stat nici macar o zi dupa ei. Conteaza si omul...(ma refer la agentul constatator, reprezentant firma asigurare).
Mie personal ca si client ma intereseaza ca orice problema as avea sa o pot rezolva repede si bine, DACA sunt unii care sunt pusi acolo doar ca sa caute nod in papura aia nu mai este o firma buna, o asigurare buna. Acest lucru ar trebui sa dea de gandit si conducerii, daca rezolva cat mai multe dosare repede si fara probleme or sa aiba clienti, daca cauta la fiecare nod in papura, din start vor exista cel putin cativa nemultumiti ca si mine si le va merge vestea pe mai departe ca acolo sunt probleme ! Cum zicea si Cosmin-Marian cauta o societate fara probleme ! Acest aspect este vazut dinspre exterior de care un client, din interior probabil "ordinele" sunt ca societatea sa caute nod in papura ca sa plateasca cat mai putin si sa se imbogateasca cat mai mult, sa aibe profit cat mai mare ! Poate cu unii le merge,...dar cu mine sigur NU.
CristianTM.
- Edwin
- 5,987 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,987
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
Ai tu dreptate Crtistian. Cand ti-ai platit ratele nu au avut obiectii...sa-ti ia banii. Dar cand trebuie sa-si respecte "partea lor" din contract... Problema e ca nu-i trage nimeni la raspundere. Eu n-am avut parte de o astfel de "intamplare"...deci nu-ti pot da un sfat concret..dar nu-i lasa sa-si bata joc de tine.
- 34KLA
- 4,360 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,360
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
34KLA a scris:pune pozele inainte si dupa incidente
Cand ajung la compul de acasa ... ca si invatatura de minte FACETI POZE cand aveti CASCO in mod permanent si cat mai clare, cat mai dese, daca au vreo reflexie, pata, umbre imediat e subiect de comentat .
Eu am poze, cu sutele dar de obicei de la modificarile interioare, cum afara nu s-a schimbat nimic nu am mai facut ...
CristianTM.
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
- 34KLA
- 4,360 mesaje
- din 08 Sep 2004
- Corsa 2008 Z13DTJ
- Dolj
34KLA
- Mesaje scrise: 4,360
- Masina: Corsa 2008 Z13DTJ
- Cont inregistrat: 08 Sep 2004
- Mesaj Privat
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
- AlexDmi
- 537 mesaje
- din 25 Feb 2009
- Vectra 2007 Z20NET
- Bucuresti
AlexDmi
- Mesaje scrise: 537
- Masina: Vectra 2007 Z20NET
- Cont inregistrat: 25 Feb 2009
- Mesaj Privat
Plus ca se vede si alta nuanta de albastru pe bara ta cu ochiul liber...
Oricum, nu stiu ce sa zic legat de Astra, eu acum mi`am facut la ei RCA, pentru ca auzisem ca Euroins si Carpatica sunt praf, iar astia pareau mai seriosi... Pretul cel putin a fost bun, 450 ron/1 an la motor de 2.0. Oricum, ideal ar fi sa nu o folosesc niciodata
Oricum, nu stiu ce sa zic legat de Astra, eu acum mi`am facut la ei RCA, pentru ca auzisem ca Euroins si Carpatica sunt praf, iar astia pareau mai seriosi... Pretul cel putin a fost bun, 450 ron/1 an la motor de 2.0. Oricum, ideal ar fi sa nu o folosesc niciodata
- titro
- 686 mesaje
- din 22 Jul 2008
- Vectra 2003 Z22SE
- Timis
titro
- Mesaje scrise: 686
- Masina: Vectra 2003 Z22SE
- Cont inregistrat: 22 Jul 2008
- Mesaj Privat
Dar procedura nu este ca se face initial fisa de constatare si cu ea la mana se merge la service? Daca ei au acceptat lucrarea pe baza acestei fise de la asigurator nu au ce sa comenteze, iar asiguratorul la fel si-a asumat raspunderea pt plata daunei cand a completat acea fisa. Poate ca a umflat service-ul preturile si ei nu vor sa plateasca, dar asta nu e in nici un caz problema ta.
Oricum din poze reiese clar ca tu ai dreptate.
- CristianTM
- OP
- 3,710 mesaje
- din 15 Mar 2006
- Vectra 2005 Z19DTH
- Timisoara
CristianTM
- Mesaj Privat
titro a scris:Dar procedura nu este ca se face initial fisa de constatare si cu ea la mana se merge la service? Daca ei au acceptat lucrarea pe baza acestei fise de la asigurator nu au ce sa comenteze, iar asiguratorul la fel si-a asumat raspunderea pt plata daunei cand a completat acea fisa. Poate ca a umflat service-ul preturile si ei nu vor sa plateasca, dar asta nu e in nici un caz problema ta.
Foarte corect, nu s-a comentat despre SUMA ci despre POZE. Mi se pare o absurditate sa dea masina in lucru (clar era in regula, nuu ?) si cand vine partea cu plata ...nu mai e in regula ! Pai e vina celor care au preluat dosarul, care s-au ocupat de el !
CristianTM.
- gogo_y17dt
- **
- 491 mesaje
- din 27 Jan 2007
- Vectra 2004 z19dt
- Falticeni sau Iasi
gogo_y17dt
- Mesaje scrise: 491
- Masina: Vectra 2004 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Jan 2007
- Mesaj Privat
- Edwin
- 5,987 mesaje
- din 27 Nov 2008
- Zafira 2006 z19dt
- Bistrita-Nasaud
Edwin
- Mesaje scrise: 5,987
- Masina: Zafira 2006 z19dt
- Cont inregistrat: 27 Nov 2008
- Mesaj Privat
Eu am avut o singura interventie pe "casco" acum vreo 3-4 ani in urma. La service mi-au dat un deviz in care erau trecute costul pieselor precum si costul manoperei. Cu acel deviz am mers la asigurator a verificat si a dat "accept de plata" ( semnatura + stampila ). Inteleg ca si la tine a fost la fel..si s-au trezit dupa ce s-a reparat masina ca ceva nu e in regula cu pozele? Ceva e "putred"acolo
- respected
- 542 mesaje
- din 13 Mai 2009
- Astra 2005 Z17DTH
- Bucuresti
respected
- Mesaje scrise: 542
- Cont inregistrat: 13 Mai 2009
- Mesaj Privat
- Slash
- 1,057 mesaje
- din 10 Jul 2008
- Astra 2005 Z17DTH
- Prahova
Slash
- Mesaje scrise: 1,057
- Cont inregistrat: 10 Jul 2008
- Mesaj Privat
Toate avariile masinii ( daca sunt ) se trec in PV de constatare la incheierea politei CASCO.
Altfel nu-ti sunt opozabile.
Nu e corect si legal ce-ai patit, dar e mafie mare cu asiguratorii astia si cu CSA-ul lor.
Eu am un prieten peste masina caruia a dat basculanta in parcare ( Mangalia ) in august 2010 , ala avea la Carpatica RCA si nici pana in ziua de astazi nu a rezolvat nimic. Contestatii peste contestatii, expertize din nou, etc... nu ma intreba cum dar nu a reusit nimic .
Si-a reparat masina pe banii lui.
Bafta !
Altfel nu-ti sunt opozabile.
Nu e corect si legal ce-ai patit, dar e mafie mare cu asiguratorii astia si cu CSA-ul lor.
Eu am un prieten peste masina caruia a dat basculanta in parcare ( Mangalia ) in august 2010 , ala avea la Carpatica RCA si nici pana in ziua de astazi nu a rezolvat nimic. Contestatii peste contestatii, expertize din nou, etc... nu ma intreba cum dar nu a reusit nimic .
Si-a reparat masina pe banii lui.
Bafta !
- adilos
- 629 mesaje
- din 30 Sep 2007
- Astra 2010 A16LET
- Bucuresti
adilos
- Mesaje scrise: 629
- Masina: Astra 2010 A16LET
- Cont inregistrat: 30 Sep 2007