Mie 06 Apr, 2011 10:01 pm
tipul acesta de motor are prevazute prinderile accesoriilor de la motoarele mai vechi, sau potrivit toate !daca vezi un motor de vectra din 2001 si un motor de tigra din 1995 zici ca nu se vor potrivi in veci!dar de unde .....ca daca demontezi totul de pe ambele raman identice difera mult admisia!ex la vectra 2001 ajungi la valva egr imediat pe cand la tigra e bagata nasol rau!in fine sunt multumit ca functioneaza super bine!se potriveste la cutie dar trebuie schimbata volanta care e mult mai lata si nu va debraia,in rest discul placa de presiune sunt identice si accesoriile, ac-ul ,alternatorul si servo vin perfect decat suportul motor pe partea cu distributia trebuie pastrat cel vechi!in rest totul e ok!si la 10 mil cu montaji nu cred ca este asa mult!cand m-am dus cu masina aveam jumatate de motor in portbagaj ca il facusem praf pe care l-am lasat acolo evidnt contra unei mici reduceri oricum nu aveam ce sa fac cu el!daca vrei nr de tel de la ei de acolo iti dau sunt de treaba si lucreaza ieftin ,parca au lucrat la opel stiau fiecare surubel unde vine ,sunt cam dezordonati dar se pricep,ei dezmembreaza numai marca opel.