ps. verifica daca ai masa in pozitia deschis pe usa de la portbagaj, deoarece prin balamale cam slab se 'trasmite' tensiunea, iar inchis poate sa ia de la yala care pt iluminatul portbagajului este de prisos. un fir duce masa pt consumatorii din portbagaj(stergator,incalzire luneta)
Salutare,
Aseara am citit sfaturile voastre si va multumesc penrtu bunele voastre intentii.
N-am rezistat astazi de dimineata sa nu incerc sa vad despre ce-i vb.
M-am inarmat cu scule, multimetrul si un fir lung.
Am verificat masa la soclul becului si ea exista.
intrerupatorul este situat pe usa cam la acelasi nivel cu clama de inchidere portbagaj, putin in stanga ei.
cred ca firul de la acest intrerupator ar trebui sa fie o masa de asemeni, nu-i asa?parca intre el si caroserie nu exista continuitate desi cred c-ar trebui.
ceea ce am mai facut: am legat un fir lung la - bateriei si m-am dus cu el pe - ul de la bec si surpriza placuta becul s-a aprins.
Dupa toate astea cred ca as da vina pe firul de la intrerupator, caci asa cum v-am mai spus intrerup funct scos din montaj. Daca e acest fir defect la locul acela din burduful negru e neplacut, dar ma gandesc daca ar fi bine sa iau un fir din soclul becului si sa-l duc direct la intrerupator sa vedem ce se intampla.
chiar m-as duce sa incerc, dar am o retinere(sa nu fac vreo trasnaie) asadar astept cu nerabdare parerea voastra.