Erori pe tester, P1105 si P0105, fiind vorba dupa Autodata, de senzorul de presiune atmosferica. Am dat azi jos senzorul si l-am curatat, insa am o nelamurire. Senzorul meu arata ca in aceasta imagine.

Din cate am vazut pe net, senzorul mai trebuie sa aiba un țuțui si ceva garnitura (nu prea ma pricep la detalii tehnice), ca in imaginea asta.

Pleaca problema de la senzorul meu? Pe bord imi apare masinuta cu cheia si nu mai intra turbina. Dar acest lucru nu se intampla intotdeauna. De exemplu o saptamana a mers fara sa ma bata la cap, insa azi nu a vrut nicicum sa iasa din modul de avarie. La voi cum arata senzorul?
LE: Am modificat titlul subiectului, in urma informatiilor primite de la Sergiu. BARO Sensor, senzorul de presiune atmosferica fiind cel pe care l-am fotografiat eu. Iar MAP Sensor-ul, senzorul de presiune in admisie fiind cel din a doua poza. Erorile, P1105 specifica BARO Sensor-ului, iar P0105 are legatura cu MAP Sensor-ul.
Ultima modificare făcută de deleted-73258 la Vin 20 Apr, 2012 10:52 am, modificat de 2 ori în total