Acum problema se prezinta asa: Am descoperit un mic joc in balamalele portierei soferului. Acum binenteles ca este normal unde mai pui ca masina este si Vectra B diesel, an de fabricatie 2001, utilizare normala - deci intr-o oarecare masura este de asteptat.
Am gasit bolturi pe E-Bay - dar am inteles ca merg si cele de Cielo (n-am verificat) - si ca sa evit o degradare si mai mare a urechii balamalei- m-am decis sa schimb aceste bolturi.
Am luat-o metodic, dar nu a fost chip - intai am incercat si sa bat cu dornul in bolt si cu ciocanul direct, ferind cat de mult sa nu lovesc vopseaua. Pozitia este infecta - probabil ca exista o cheie sau vreun dispozitiv special de extractie - eu prin bataie nu am reusit. Am desfacut si piedica de oprirea usii in trepte, am tinut ridicata usa pe cric sa ii preiau din greutate - nimic!

asta este usa sustinuta de cric

aici de exemplu arata cum ca boltul ar fi ridicat - de fapt asa si este- am incercat sa il bat si cu ciocan si cu dorn si ciocan si cu francea sa ilrasucesc- nu vrea si pace!
Aveti vreo idee cum pot scoate aceste blestematii de bolturi - chiar daca presupune confectionarea unui dispozitiv.....