Ai uitat parola?

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel
  • Al1n

• Mesaje scrise: 1
  • Masina: Corsa 2007
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 13 Mar 2009

• Mesaj Privat
Salutare , am fost cu masina (opel corsa 2007 1.3 cdti 75 cp) la auto check pt schimbul kitului de amb . M-au sunat si mi-au spus ca trebuie schimbata si volanta pt ca discul de amb freaca pe ea .... Dupa vreo ora m-au sunat si mi-au spus ca m-au scutit de niste bani pt ca rulmentul de presiune hidraulic era bun. Acum intrebarea mea "este bine ce au facut oamenii? ca nu mi-au schimbat si rulmentul?...din cate am inteles rulmentul ar trebui schimbat odata cu placa si amb .
  • alre

• Mesaje scrise: 1,654
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 28 Mar 2008

• Mesaj Privat
Al1n a scris:Salutare , am fost cu masina (opel corsa 2007 1.3 cdti 75 cp) la auto check pt schimbul kitului de amb . M-au sunat si mi-au spus ca trebuie schimbata si volanta pt ca discul de amb freaca pe ea .... Dupa vreo ora m-au sunat si mi-au spus ca m-au scutit de niste bani pt ca rulmentul de presiune hidraulic era bun. Acum intrebarea mea "este bine ce au facut oamenii? ca nu mi-au schimbat si rulmentul?...din cate am inteles rulmentul ar trebui schimbat odata cu placa si amb .

Teoretic trebuia pus nou tot. Cati km are masina?
  • florinianc

• Mesaje scrise: 1,593
  • Masina: Astra 2006 Z16xep
  • Cont inregistrat: 04 Jun 2010

• Mesaj Privat
Probabil ti-au bagat dume ca sa te scoata la bani mai multi. Volanta nu e neaparat sa fie schimbata odata cu placa/rulment/disc, ci doar daca are joc mare(la dual mass) si daca are uzura pronuntata - simple mass. Ar fi trebuit sa duci masina la cineva cunoscut si de incredere, ca sa nu te tepuiasca de bani.
  • dorin-b

• Mesaje scrise: 1,820
  • Masina: Astra 2000 Y20DTH
  • Cont inregistrat: 06 Sep 2007

• Mesaj Privat
daca discul (probabil niturile) a frecat pe volanta este bine ca au schimbat si volanta. Rulmentul este normal sa nu fie uzat (masina de 4 ani) si de aceea nici nu l-au schimbat. Aici seamana a fortare gen liniute sau plecari cu scartait de roti. 😉
Skip ads

1. Home
  2. Probleme tehnice
  3. Motoare diesel

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR