Al1n
- Mesaje scrise: 1
- Masina: Corsa 2007
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 13 Mar 2009
- Mesaj Privat
Salutare , am fost cu masina (opel corsa 2007 1.3 cdti 75 cp) la auto check pt schimbul kitului de amb . M-au sunat si mi-au spus ca trebuie schimbata si volanta pt ca discul de amb freaca pe ea .... Dupa vreo ora m-au sunat si mi-au spus ca m-au scutit de niste bani pt ca rulmentul de presiune hidraulic era bun. Acum intrebarea mea "este bine ce au facut oamenii? ca nu mi-au schimbat si rulmentul?...din cate am inteles rulmentul ar trebui schimbat odata cu placa si amb .
- alre
- 1,654 mesaje
- din 28 Mar 2008
- Bucuresti
alre
- Mesaje scrise: 1,654
- Masina:
- Cont inregistrat: 28 Mar 2008
- Mesaj Privat
Al1n a scris:Salutare , am fost cu masina (opel corsa 2007 1.3 cdti 75 cp) la auto check pt schimbul kitului de amb . M-au sunat si mi-au spus ca trebuie schimbata si volanta pt ca discul de amb freaca pe ea .... Dupa vreo ora m-au sunat si mi-au spus ca m-au scutit de niste bani pt ca rulmentul de presiune hidraulic era bun. Acum intrebarea mea "este bine ce au facut oamenii? ca nu mi-au schimbat si rulmentul?...din cate am inteles rulmentul ar trebui schimbat odata cu placa si amb .
Teoretic trebuia pus nou tot. Cati km are masina?
- florinianc
- 1,600 mesaje
- din 04 Jun 2010
- Astra 2006 Z16xep
- Cluj
florinianc
- Mesaje scrise: 1,600
- Masina: Astra 2006 Z16xep
- Cont inregistrat: 04 Jun 2010
- Mesaj Privat
Probabil ti-au bagat dume ca sa te scoata la bani mai multi. Volanta nu e neaparat sa fie schimbata odata cu placa/rulment/disc, ci doar daca are joc mare(la dual mass) si daca are uzura pronuntata - simple mass. Ar fi trebuit sa duci masina la cineva cunoscut si de incredere, ca sa nu te tepuiasca de bani.
- dorin-b
- 1,820 mesaje
- din 06 Sep 2007
- Astra 2000 Y20DTH
- Sibiu
dorin-b
- Mesaje scrise: 1,820
- Masina: Astra 2000 Y20DTH
- Cont inregistrat: 06 Sep 2007
- Mesaj Privat