gyany23
- Mesaje scrise: 5
- Masina: Astra 2002 y17dth
- Status: Offline
- Cont inregistrat: 12 Aug 2010
- Mesaj Privat
intr un final am ajuns la concluzie cu mecanicul ca ar fi calculatorul care vine in vecinatatea bateriei prins de chiulasa...din el nu da curent pe senzorul de turatie si de acolo sar trage toate,ca daca nu comunica si nu da semnal nu baga nici pompa.... acum intrebarea ar fi urmatoarea >se poate schimba doar calculatorul respectiv fara a mai trebui inlocuit cip din cheie cutie decodoare si tot pachetul? daca cineva stie s au a patit ceva asemanator il rog sa mi scrie si mie cateva randuri aici poate rezolv si eu problema am luat toata lista cu probleme la motaoarele pe benzina la rand si nimik sa fie la fel. [size=Font Size] [/size]
- Ingineru
- 1,086 mesaje
- din 24 Jun 2004
- Vectra 1998 X16XEL
- Bucuresti
Ingineru
- Mesaje scrise: 1,086
- Masina: Vectra 1998 X16XEL
- Cont inregistrat: 24 Jun 2004
- Mesaj Privat
sfinx
- Mesaje scrise: 63
- Masina: Vectra 2008 z22yh
- Cont inregistrat: 10 Dec 2008
- Mesaj Privat
La tine, cele cateva secunde care sta motorul la relanti sunt probabil date de faptul ca se injecteaza ceva benzina cand dai la cheie (procedura initiala), si dupa aia nu mai injecteaza deloc pentru ca nu se prinde ca motorul se invarte. Senzorul ala nu e scump, pe mine m-a costat la erebus toata afacerea 250 RON, insa daca stii pe cineva poti verifica cu un senzor folosit sau de la dezmembrari. Daca ajungi la calculator e nasol.
gyany23
- Mesaj Privat
gyany23
- Mesaj Privat