Ai uitat parola?

1. Home
  2. Opel Calibra
  • tonu_adrian

• Mesaje scrise: 166
  • Masina: Calibra 1995 x20xev
  • Status: Offline
  • Cont inregistrat: 30 Jul 2009

• Mesaj Privat
ce piese mi-ar trebui sa fac calibra din fwd in 4x4? Daca fac rost de to sistemul 4x4..e simplu de montat (bolt-on) sau trebuie intervenit asupra caroseriei etc?
  • VEMANIS

• Mesaje scrise: 834
  • Masina: Vectra 2007 Z19DTH
  • Cont inregistrat: 21 Apr 2008

• Mesaj Privat
tonu_adrian a scris:ce piese mi-ar trebui sa fac calibra din fwd in 4x4? Daca fac rost de to sistemul 4x4..e simplu de montat (bolt-on) sau trebuie intervenit asupra caroseriei etc?

Vezi ca exista un topic asemanator pe un alt forum dedicat Calibra. Este un tip ce abia a realizat acest lucru si nu este usor deloc. Mai bine faci recarosare pe alta deja 4X4 din fabrica, parerea mea.
Numai bine!
  • vectra _a

• Mesaje scrise: 4
  • Masina:
  • Cont inregistrat: 07 Mai 2011

• Mesaj Privat
Perfect de acord cu "Vemanis"...greu de relizat fara o caroserie de fabrica conceputa ptr 4x4!
  • xzibit_ex2005

• Mesaje scrise: 49
  • Masina: Calibra 1993 c20xe
  • Cont inregistrat: 24 Apr 2009

• Mesaj Privat
eu m-am documentat, am adunat piese si podea 4x4 si aproape tot sistemul da nu il mai pun momentan pt ca e foarte greu ca greutate nu ca montaj, parerea mea, nu am de ce cara echivalentul a 2 oameni in masina tot anul pt a avea tractiune 4x4 2luni iarna... podeaua nu difera mult chiar daca am podea 4x4 de fabrica nu as pune-o pt ca nu e mult de modificat(trebuie taiata in dreptul cutiei de transfer si facut un pic de loc + suportii pentru cardan) umflatura ce se vede sub scaunul sofer este pentru catalizator si nu e nevoie de ea, daca se vrea catalizator se pune unul mic sport( cine a avut calibra cu 4x4 de fabrica si umflatura aia la piciorul drept sigur o injura la drumuri lungi pt. ca incurca la mutarea piciorului de pe frana pe acceleratie. daca ai sudura de calitate la dispozitie treaba e o placere, problemele apar la cutia de transfer ca se tot strica.
Skip ads

1. Home
  2. Opel Calibra

Discuții similare

Intră în ClubOpel!

check Cea mai mare comunitate Opel
check Întâlniri locale
check Skip Ads
check Vinzi/Cumperi
check Gratuit pe viață

CO+FB CO+FB CO+YT CO+IG CO+TWTR